windows 8 strica bateria laptop-ului

Marţi, 18 Iunie 2013 | 5 Comentarii

Microsoft a implementat în Windows 8 o funcţie interesantă care ajută la deteriorarea bateriei. Asta conform explicaţiilor din versiunea în limba română. Mai precis, utilizarea funcţiei de întreţinere a bateriei “va reduce durata de viaţă a bateriei cu 80% / 50% la fiecare încărcare”.

durata_viata_baterie_windows_8

De unde şi concluzia că după 2 încărcări acumulatorul poate fi aruncat. Nu?

5 comentarii la “windows 8 strica bateria laptop-ului

 1. AvatarSorin Chihaia a comentat:

  Eu cred ca implementarea limbii romane in windows 8 este un mare FAIL. Ieri am reparat un windows 8 ce avea meniul in romana si sincer prefer in engleza deoarece traducerea lasa de dorit. Mi-am prins urechile prin control panel, de preferat windows-ul sa ramana in engleza pana la o versiune in care nu mai avem baiti.

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Trebuie sa-l anunti pe Balmer – el persista in greseala si nu-i spune nimeni. Sunt curios sa-i cunosc pe manelistii care au facut traducerea …

 2. AvatarMihai a comentat:

  Eu ma intreb pe ce baza se face traducerea softurilor din engleza in romana, ma refer aici la o “traducere autorizata” sau ceva de genul, asa cum se fac de exemplu traducerile documentelor oficiale in justitie, guvern etc. Adica daca in DEX echivalentul mouse-ului este “Soricel” atunci nu e permis sa-l traduci “Sobolan” cum am mai intalnit. Si o sa fie Soricel in toate ferestele unde apare, in toate helpurile, si toate readme.txt-urile si oriunde te-ai uita in acel soft.

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.