voluntarii, smurd și arafat

Vineri, 2 Septembrie 2016 | 0 Comentarii

O salvare eșuată a scos la lumină niște detalii interesante despre SMURD. Povestea o găsiți aici. Pentru că subiectul s-a inflamat iar pastorul simte când e rost de audiență, Arafat a fost chemat la o emisiune de spălături.

Iată ce declară pilotul elicopterului privat care a reușit să salveze victima:

”Da, eu colaborez voluntar cu cei de la Salvamont, pentru ca sunt prieten cu ei. Anul trecut, in Piatra Craiului, era o gravida care cazuse de pe o stanca si avea nevoie de ajutor. Elicopterele SMURD si MAI nu reusisera, am fost eu chemat, am obtinut toate autorizatiile de zbor si am reusit s-o salvez pe femeie. Nu am fost platit pentru acea interventie, dar am primit o amenda de 200 de milioane ca se intunecase intre timp, m-am judecat cu ei si asta e. Statul este o pacoste. Ora de zbor la mine, ca privat, e de 1.000 de euro pe ora, in timp ce ora de zbor a statului este de 6.000 de euro. Eu am vreo 6.000 de ore de zbor, am trei elicoptere, am hangar, heliport, tot ce trebuie, mult mai performante decat ale statului, dar nu pot face voluntariat la nesfarsit pe criza asta. Iar statul prefera sa tina de ciolan acolo, decat sa aiba oameni de valoare”, declara Constantin Apavaloaie. – sursa

Constantin Apavaloaie a intervenit la telefon în emisiune și a spus exact ce scrie mai sus. Așa încât … rămâne să ne educăm corect copiii.

Vă mai amintiți când pastorul îi spunea lui Arafat “domnul raed aRAHAT”?

Ei, cam pe acolo …

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.