vindem tara in secret

Luni, 14 Octombrie 2013 | 3 Comentarii

Aşa-zisa privatizare a CFR-Marfă este deja un eşec. Fie că Gruia Stoica are sau nu bani să plătească. Şi asta pentru că guvernul USL nu a putut … nimic. O altă întrebare mă macină: de ce anume toate contractele în care se fură sunt ţinute la secret?

top_secret

Majoritatea, dacă nu toate contractele prin care s-a “privatizat” – a se citi “s-a dat cadou” – ceva unui “investitor strategic”, sunt secrete. Are vreo logică economică chestia asta, sau ţine doar de penal?

3 comentarii la “vindem tara in secret

  1. AvatarJohny a comentat:

    Inainte de privatizare, acele companii de stat trebuie sa fie duse intr-o situatie mai mult sau mai putin reala de faliment, pentru a se justifica pretul de nimic la care sunt vandute, in cazul in care ar veni un nou guvern care ar desecretiza contractele. Guvernul e in stare de foarte multe, cum ar fi plasarea responsabilitatii privatizarii CFR catre CSAT sau Consiliul Concurentei, sau privatizarea Oltchim pe umerii cumparatorului iresponsabil, care a fost selectat tot de catre ei initial. Nu e vina nimanui pentru ce se intampla, sau e vina tuturor. Coruptia si fuga de responsabilitate se regasesc in proportii mari in caracterul uman, iar pe cei care ne conduc i-am votat noi.

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.