victor ponta a plagiat

Vineri, 20 Iulie 2012 | 5 Comentarii

Victor Ponta a plagiat – decizia aparţine comisiei de etică a Universităţii Bucureşti. Documentele relevante se găsesc la adresa: http://www.unibuc.ro

În timp ce la Universitatea Bucureşti se desfăşoară o conferinţă de presă la care participă toţi factorii de decizie din universitate, la Antena 3 se dau ştiri din … Colorado.

conferinta_presa_plagiat_ponta_antena3

Televiziunea turnătorului Felix se face că plouă. După ce ieri a prezentat în direct şi cu mare aplomb decizia comisiei de etică a Consiliului Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării şi Inovării precum că nu e plagiat, acum prezintă … ştiri.

Victor Ponta spune aşa:

“Potrivit Legii educatiei facuta de domnul Funeriu, singura decizie recunoscuta este cea a Autoritatii Nationale de Cercetare Stiintifica, ANCS. Acea comisie s-a pronuntat definitiv, ieri, si decizia ei arata ca nu exista plagiat. Facultatea de Drept a refuzat sa incalce legea, iar ce se decide azi este o decizie politica, dovada ca nu am fost chemat niciodata sa-mi exprim un punct de vedere. Atentie! Este singura data cand nu am fost chemat, iar aceasta comisie nu a functionat pana acum niciodata. Este o comisie ad-hoc facuta special pentru mine”.

Personal cred că este o lovitură politică care se poate dovedi fatală USL. Oricum, în ceea ce-l priveşte pe Victor Ponta, lucrurile cred că se opresc aici, nu cred că va mai avea ce face în politică sau în viaţa publică. Sectorul privat e probabil singura opţiune care i-a mai rămas. Asta în caz că se pricepe la făcut ceva, înafară de făcut dosare penale şi de vorbit frumos.

Dacă e să ţinem scorul, e 2:1 pentru Băsescu. A fost 1:0 când l-a băgat în puşcărie pe Adrian Năstase, USL a egalat 1:1 cu suspendarea. Să vedem dacă se face 2:2 după referendum.

5 comentarii la “victor ponta a plagiat

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.