victor ponta nu a plagiat

Joi, 19 Iulie 2012 | 0 Comentarii

Mare nelinişte legată de tema plagiatului lui Victor Ponta. Un raport intermediar al unei comisii, raport apărut acum căteva zile, spunea că nu este plagiat.

victor_ponta_coarne

Astăzi a fost dat publicităţii mult aşteptatul raport al Consiliului Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării şi Inovării.

[scribd id=100527679 key=key-1kl0s1ql4g4q3vdin8p6 mode=list]

În concluzia comisiei citim:

CNECSDTI apreciază că titlul de doctor în Ştiinţe Juridice, domeniul Drept, a fost obţinut de domnul Victor Ponta în concordanţă cu legislaţia în vigoare în anul 2003 şi calificarea de plagiat în cadrul tezei de doctorat cu titlul “Curtea Penală Internaţională” nu se poate susţine.

Pentru cei care nu au avut şansa să vadă o comparaţie faţă în faţă a documentului original şi a tezei lui Victor Ponta, ne folosim de documentul pus la dispoziţia publicului pe site-ul TVR Info:

[scribd id=98749010 key=key-1ycywh2nv197pch85lkn mode=list]

Fiecare poate analiza şi trage propria concluzie.

Am însă o curiozitate: când va intra la analiză în comisie domnul Ioan Mang ? Dacă nu vă mai aduceţi aminte de el, vă reamintesc faptul că a demisionat din funcţia de ministru al educaţiei după două zile de la numirea în funcţie în urma unor acuzaţii de plagiat.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.