victor ponta copilotul

Joi, 4 Aprilie 2013 | 0 Comentarii

Scandalul din aceste minunate zile de iarnă târzie îmi produce o mulţime de satisfacţii personale. Îi ador pe cei care se dau victime, în sensul în care ei au votat USL la alegeri. De fapt ei nu au vrut să voteze USL, dar au pus botul la vrăjeală cu “Noi îl dăm jos pe Băsescu” şi au pus ştampila pe Ponta şi compania.

În această categorie se înscriu oameni simpli, oameni anonimi, oameni dezamăgiţi, dar şi persoane de la care eu personal aveam ceva pretenţii. Petre Roman – politicianul cu pulovăr roşu, s-a declarat dezamăgit de votul său. Petrică este membru PNL … El spune aşa:

“Eu am sperat că vine USL-ul la putere şi începe să facă ordine.”

justitie_ciocan

Ponta este un personaj extrem de mic. Mic în sensul anvergurii politice, intelectuale, etc. A profitat de apropierea de Adrian Năstase, şi-a tras titluri universitare – nici nu mai contează dacă a plagiat, şi-a pus nevasta a doua pe post călduţ în PE. Deci a profitat conjunctural de nişte poziţii în care s-a aflat la un anumit moment.

Scriam mai demult că Ponta joacă fix aşa cum îi cântă Traian Băsescu, adică este copilot, copilotul Victor Ponta. Şi ceea ce se întâmplă în aceste zile confirmă pe deplin …

Cel mai trist este că tot ceea ce a spus Băsescu – şi păreau la acel moment aiureli, se confirmă. Dar absolut tot!

Şi o informaţie foarte importantă pentru Crin Antonescu şi cei care îl susţin: Crin Antonescu nu va fi niciodată preşedintele României. Sigur, se poate nuanţa afirmaţia: Crin Antonescu va fi preşedinte doar atunci când serviciile secrete vor dori asta. Deocamdată nu îşi doresc.

P.S. Antena 3 se va îneca cu propriul rahat. E doar o chestiune de timp. Victor Ciutacu a tăiat-o deja, pe bani mai mulţi. Tot rahat e şi acolo, dar măcar o să-şi poată tăia greaţa cu banii pe care îi primeşte.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.