victor ciutacu se pupa cu dusmanii

Marţi, 3 Iulie 2012 | 1 Comentariu

Victor Ciutacu a fost prezent la convenţia PDL, probabil în calitate de jurnalist. La cât combate el în Jurnalul Naţional şi la Antena 3 impotriva PDL, personal m-aş fi aşteptat la o reacţie mai rece la momentul întâlnirii cu Elena Udrea.

ciutacu_pupa_udrea

Dacă urmăriţi pe filmul făcut de cei de la Hotnews, veţi constata că ambii au simţit nevoia să se pupe (la minutul 1:50 pe film). Vă mai amintiţi când Victor Ciutacu o acuza în direct pe Elena Udrea că a plagiat ? Inutil de amintit că Victor Ciutacu s-a întreţinut şi cu Lucian Duţă, fost şef de la CNAS. Să ne amintim cum îl făceau albie de porci pe Lucian Duţă pe Antena 3.

Spuneam la un moment dat aşa: Totul face parte dintr-un scenariu foarte bine pus la punct, regizorul fiind Traian Băsescu. Semnele ulterioare confirmă că aştia sunt pe mână toţi şi spectacolul televizat este doar pentru proşti, ei continuând să fure împreună.

Să fie oare condamnarea cu executare a lui Adrian Năstase un episod din acest film ? Episod turnat cu acordul actorilor şi care i-ar permite fostului premier să intre în planul doi al vieţii publice fără să mai fie tentat cineva să întrebe de unde are banii ? Sigur, asta după 8 luni de aparentă inactivitate. După principiul “A furat, dar vezi că a făcut puşcărie !”. Este doar o ipoteză de lucru …

Un comentariu la “victor ciutacu se pupa cu dusmanii

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.