victor ciutacu pleaca la rtv

Luni, 25 Martie 2013 | 2 Comentarii

Victor Ciutacu a anunţat că pleacă la RTV. Da, acelaşi post pe care-l înjura cât a fost la Antene. Ghiţă are bani, se prea poate să fi fost ordin de sus (cât de “de sus” rămâne de văzut).

udrea_ciutacu

Mie nu îmi place absolut deloc personajul şi nici emisiunile pe care le făcea singur, faţă în faţă cu un invitat, nu mi se păreau foarte inspirate. Mă refer la firul discuţiilor şi la întrebările adresate invitaţilor. Sunt persoane în televiziune cu mult mai talentate în discuţii 1 la 1 – vă recomand cu căldură să urmariţi înregistrările de pe www.eugeniavoda.ro.

Da, Mircea Badea îl asigură de prietenia sa, chiar dacă sunt la firme concurente (Badea a înjurat Realitatea TV chiar dacă modela mănâncă o pâine de acolo, aşa că va înjura în continuare şi RTV).

P.S. RTV este o televiziune pro-băsistă iar Ghiţă, patronul ei, este un om apropiat de Băsescu. E foarte posibil să-l şi aibă la mână cu ceva. Trecerea lui Ciutacu de la o televiziune anti la una pro-Băsescu este o mişcare care semnalizează multe. Cel mai probabil ăştia sunt toţi pe mână unii cu alţii, cu penalii lor cu tot. Şi circul pe care îl întreţin pe televizoare nu face altceva decât să ţină proştii ocupaţi. Şi sunt în stare să pun pariu cu oricine că Năstase a jucat într-o piesă de teatru scurt!

Sursă foto: realitatea.net

2 comentarii la “victor ciutacu pleaca la rtv

 1. adriana a comentat:

  eu nu inteleg prea multa politica. Nici nu ma straduiesc. Dar faptul ca ceva ce nu e bun evidentiaza pe cineva cum trebuie, asta da.
  multumesc pentru site-ul Eugeniei Voda.
  Cand este intuneric e placut sa mai vezi lumina!

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.