vector watch – smartwatch

Vineri, 20 Martie 2015 | 2 Comentarii

Dacă vă imaginaţi că producătorii de ceasuri clasice stau şi se uită la mizerii de genul smartwatch care are o baterie cu autonomia de 18 ore şi care are şi aplicaţie de te duce dimineaţa la serviciu, ei … v-aţi înşelat. Vector Watch este numele noului ceas deştept lansat de producătorul elveţian Vector – o firmă care acum câteva luni nu exista. Ceasul are o autonomie de 30 de zile. Deci da, se poate.

vector-watch

Sau doar ceasul, aşa:

vector-watch-mic

Vector Watch va prezenta joi la Basel, în Elveţia, în cadrul unui eveniment privat ceasul inteligent dezvoltat în ultimele luni, a declarat pentru ZF Andrei Pitiş, fondator şi director tehnic al Vector Watch, fără a oferi alte detalii. Firma în care mai sunt acţionari şi românii Dan Tudose şi Irina Alexandru l-a recrutat pentru funcţia de director general pe Joe Santana, fost CEO şi pre­şedinte al producătorului de ceasuri Timex. Desig­nerul angajat de Vector pentru a contribui la dezvoltarea ceasului este Steve Jarvis, care a fost senior designer în echipa gigantului american Nike care a dezvoltat diferite accesorii inteligente purtabile. Compania a dezvăluit până acum doar că ceasul va avea o baterie care îi va permite să funcţioneze 30 de zile şi că va fi rezistent la apă.

Important este că ştie să comunice cu aplicaţiile dedicate de pe sistemele de operare Android, IOS şi Windows Mobile. Ştie să vorbească şi cu Nest, termostatul inteligent de la Google.

Ceasurile se pot comanda deja, livrările urmând să fie onorate la o dată ulterioară.

sursa

2 comentarii la “vector watch – smartwatch

  1. Pingback: un nou smart watch | OmRau - Blog de om nervos

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.