usl viseaza cu televizoarele deschise

Vineri, 18 Mai 2012 | 4 Comentarii

Nişte băieţi veseli au făcut un sondaj şi au ajuns la concluzia că, dacă alegerile ar avea loc mâine, USL ar obţine 63 % din voturi. După ce au numărat şi au calculat, au venit pe posturile turnătorului dovedit de CNSAS şi s-au bucurat public.

usl viseaza

Pune cineva pariu că USL se va sparge până la alegerile generale şi că dacă vom aduna procentele PSD şi ale PNL vom obţine undeva pe la 40 % ? Nu uitaţi că acum sunt majoritari doar cu voturile UNPR. Acelaşi UNPR care asigura majoritatea şi pe vremea PDL. Ce vremuri interesante !

4 comentarii la “usl viseaza cu televizoarele deschise

 1. Camil a comentat:

  Sistemul de vot uninominal pur într-un singur tur va ţine USL legată până cel puţin după alegeri.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Eu spuneam de alegerile generale, nu de cele locale din 10 iunie … E greu de presupus ca Basescu sta degeaba. Iar daca sta, e la fel de greu de presupus ca nu si-a asigurat spatele. Oricum, sigla PDL de pe afisele electorale este din ce in ce mai mica.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Camil a comentat:

  Eu tot de generale vorbeam, mai ales că acum sunt oraşe şi comune unde PNL şi PSD candidează separat şi probabil vor veni pe locurile 2 şi 3. Băsescu nu va sta degeaba cu siguranţă, dar când în sondaje ai încerdere de 8% nu-ţi mai permiţi s-o faci pe nebunul, pentru că e posibil ca până în alegerile generale să te întorci iar la popor şi asta înseamnă ca anul 2013 să-l petreci stând de vorbă cu procurorii care ţi-au ţinut dosarele la sertar timp de 8 ani.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.