urban iulian rural

Miercuri, 25 Ianuarie 2012 | 4 Comentarii

El este cunoscut in ultima perioada ca personajul care i-a calificat drept “viermi” pe protestatarii din piata Universitatii.

iulian urban viermi 2012

Acest domn rural – dupa modul de exprimare, Urban Iulian, este senator PDL si mai este cunoscut ca fiind prima persoana din Romania care a fost amendata de catre ANRCTI pentru SPAM. Conflictul este mai vechi, dateaza din 2008, omul scriind un articol pe blog-ul lui, in care ameninta functionarii care nu-si vor plati ratele. Priviti si va minunati !

iulian_urban_viermi_spam_2008_1

Unii comentatori i-au scris in comentarii ca sunt ceea ce sunt, iar ei nici macar nu s-au simtit sa raspunda.

iulian_urban_viermi_spam_2008_2

Nu are rost sa insist prea mult, un singur lucru trebuie retinut insa:

Urban Iulian este a fost ales pe listele PDL.

Va ingrijoreaza asta ? Simtiti ca acest domn va reprezinta ?

P.S. Articolul a fost scris ieri si era planificat sa apara peste doua zile, dar din cauza evenimentelor care se precipita, i-am dat drumul astazi. Cauza este faptul ca senatorul rural si-a dat demisia din PDL. De ce nu si din Senatul Romaniei ? Nu ar fi corect ca, daca ai fost ales pe listele de partid, daca pleci din acel partid sa te cari si din functia aleasa ?

Demisia a fost primita cu bucurie de cititorii lui de pe blog (atentie, limbaj licentios):

urban iulian reactii cititori blog

Ce este mai important, este ca personajul rural recunoaste ca in PDL a avut constrangeri. Sa fie oare adevarat ?

urban_iulian_recunoaste

4 comentarii la “urban iulian rural

 1. Avatartudor a comentat:

  “Simtiti ca acest domn va reprezinta ? ” Pe mine personal nu vreau sa ma reprezinte nimeni. Ma astept de la parlamentari sa faca proiecte la nivel national, sa gandeasca niste politici pe termen mediu si lung, sa faca legi bune. Din pacate la noi cum se schimba guvernarea se incepe de la zero totul aproape, dau vina pe cei din trecut intotdeauna si se plang cat de greu e sa schimbe ceva.

  Răspunde
 2. Avatarstefan a comentat:

  sincer nu stiu cine mama baga naparca asta in pdl (nu-s pdl-ist dar nici bine nu imi pare cand se arunca aiurea cu noroi). e un jeg cu chip de om cu o biografie fara doar si poate aranjata un pic intrucat genealogic in ro nu ai cum sa sapi mai mult de 100 ani (am incercat eu spre a imi afla obarsia pe fondul unor probleme de sange) iar despre superba firma de avoato-spammeri urban si asociatii sunt doar 1-2 avocati si restu doar trepadusi stagiari cautand sa faca “ore de” practica la o soc de profil juridic pe gratis doar ca sa isi ia licenta. sa nu credeti chiar tot ce cititi pe bloguri, internet, ziare. e un tip ce a stiut sa stea pe net noptile sa se certe cu diversi si a vazut ca prinde. a trantit o asociatie de protejare a consumatorilor clonand-o pe cea oficiala OPC si prinzand pe diverse liste, bloguri, anunturi, etc provinciali cu jalba-n bat se trezii marea firma de recuperare de creante parte a unor mari foruri internationale de recuperatori, etc, etc ….
  daca stai sa cauti mai adanc e totul putred si in curand o sa i se si infunde spammer-ului si adunaturii de langa el datorita contractelor “legale” ce le au pt clienti (au incercat sa ma prosteasca si pe mine cu cateva doasre de recuperare dar nu le-a mers ca mai stiu sa si citesc … gratie CONDUCATORULUI MULT IUBIT si nu au reusit sa ma faca sa le stampilez contactul ce ii facea partasii a 50% din afacere si ma obliga la “n speze aiurea).

  un alt tepar ce striga … teparii. un badaran si in vorbire si in scriere si de o incredere …

  in rest doar de bine si fara politica … hai sa dam mana cu mana sa … muncim

  Răspunde
 3. AvatarNevermind a comentat:

  Vezi ca urban ( SPAM) VIERME iulian a produs multe ineptii. Si comentariile de pe blog sunt sterse jumate (ma refer la cele vechi). Cred ca mai am niste save-uri interesante… 😀
  Sa zicem ca a fost o perioada in care l-am stresat grav la el “acasa”. Prima masura a fost stergerea comentariilor, a doua aparitia lor dupa “moderare”.

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.