upgrade free la windows 10

Luni, 1 Iunie 2015 | 5 Comentarii

Primesc în dimineaţa asta un mesaj nesolicitat în interfaţa Windows. O mică iconiţă albă, care deschide o fereastră cu o ofertă uimitoare: am fost ales pentru upgrade free la Windows 10, eu având în acest moment Windows 7 şi nici cea mai vagă tentativă de a trece pe 8. Şi nici pe 10. Ca să mă ispitească, Micro$oft a zis că dacă îmi povesteşte de butonul de start pe care l-a reintrodus, m-a convins. Gen aşa:

windows-10-free-upgrade

Şi apropos de Cortana, nu ştiu cum simte un vorbitor nativ de limbă engleză acest cuvânt, dar în RO sună ca dracu’. E un fel de Siri de la Apple, sau Google Now, adică un asistent bun la de toate şi respectiv la mai nimic.

5 comentarii la “upgrade free la windows 10

 1. Mircea a comentat:

  Am primit și eu același mesaj, pe W8.1 și am rezervat totuși o copie pentru test. Dar e enervant, că nici după asta iconița nu a dispărut din system tray.

  Iti place comentariul? Thumb up 2 Thumb down 0

  Răspunde
 2. Alice a comentat:

  Am rezervat eu, va voi tine la curent. E-adevarat ca Windows 8 a avut minusuri în raport cu Seven (mai putin încetineala la demaraj, pâna si Vista SP3 demareaza mai rapid), dar 8.1 e OK. Never say never…
  Apropo: bine-ai revenit, OmRau! 😉

  Iti place comentariul? Thumb up 2 Thumb down 0

  Răspunde
  1. Gicu Cazangiu a comentat:

   Pai bine mah, bineinteles ca a revenit, dupa ce si-a dat seama ca postarea pe facebuc e o prostie si pierdere de timp, cine dracu mai intra pe face sa caute ceva de calitate? Nimeni!

   Comentariu bun. Thumb up 4 Thumb down 0

  2. Alice a comentat:

   Asa cum am promis, revin: W10 e OK. Mai lent la demaraj ca 8.1, dar poate mai instaleaza ceva updates, ca zilnic apare câte-o modificare pe ici, pe colo.

   Cam toate programele existente functioneaza normal (doar texworks a trebuit sa-l lansez din Program Files, da’ cata lume il utilizeaza ?). Wamp (si alte servere) demareaza fara probleme, Edge e mai urât ca limba rusa si deocamdata nu suporta extensii (de genul AdBlock Plus), asa ca nu-l prea folosesc. Bing s-a imbunatatit simtitor. Cortana nu m-a interesat si presimt ca nu ma va interesa nici pe viitor. Flat design ma omoara, dar daca-i musai, cu placere… 😀

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.