update flash player

Luni, 11 Martie 2013 | 2 Comentarii

Ultimul update la Flash Player de la Adobe te întâmpină cu un mesaj interesant, mesaj în care ţi se explică faptul că e musai să instalezi programul:

de_ce_trebuie_flash_player

Acum faptul că nu ştiu câte miliarde de dispozitive au instalat Flash Player nu cred că mai poate constitui o motivaţie. Şi Java era instalată pe 3 miliarde de dispozitive, dar problemele de securitate au determinat pe mulţi să renunţe fără nici o urmă de indoială. De fapt nu o utilizau deloc, era doar un alt program care era doar instalat.

Sigur, spre deosebire de Java, sunt o mulţime de aplicaţii care utilizează Flash, inclusiv jocurile tembele de pe Facebook (alea unde creşti, cultivi, te uiţi la nişte numere care cresc şi la altele care scad). Şi Youtube se foloseşte de Flash Player, dar soluţia găsită de cei de la Google care permite rularea filmelor pe dispozitivelor Apple – fără utilizarea Flash, ar putea fi privită ca un prim pas. Asta dacă nu au o înţelegere … pentru spionarea utilizatorilor.

2 comentarii la “update flash player

  1. AvatarBucovinean a comentat:

    Avand in vedere HTML 5 probabil ca si flash-ul o sa ajunga la fel ca Java. Deja youtube are player care merge si fara flash aproape la fel de bine.

    Răspunde
    1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

      HTML 5 are niste gauri de securitate mari cat casa. Ideea e ca atunci cand vrei sa faci multe lucruri cu soft putin, ai nevoie de drepturi prea mari pentru anumite procese. Si asa rezulta gaurile …Bun, ele se peticesc, dar ca orice haina peticita arata nasol in final!

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.