UNPR este un partid de interes național

Duminică, 7 Iunie 2015 | 1 Comentariu

Reacţia lui Gabriel Oprea (general cu 4 stele, poreclit şi “Interes Naţional”) la evenimentele de ieri nu s-a lăsat mult aşteptată. A fost trimis la Digi24 pentru a transmite un semnal din partea partidului de interes naţional şi el, UNPR.

oprea-general

Eu cred că România, fiind un stat membru NATO și UE, e o normalitate. În momentul în care DNA citează un cetățean, te prezinți la DNA. Nu cunosc datele din dosar și niciodată nu am comentat deciziile justiției și nici nu le comentez.

Primul-ministru are datoria să se prezinte, dacă sunt suspiciuni la adresa lui, cum ne prezentăm toți. Asta înseamnă că statul român e puternic, iar UNPR-ul, ca partid de interes național, un partid care respectă statul român, nu poate decât să salute independența justiției, care își face treaba.

Important e că justiția își face datoria. DNA e un etalon în Europa, suntem dați ca exemplu la Bruxelles. Un cetățean are dreptul să se prezinte în fața Parchetului și până la urmă Constituția își spune cuvântul, a declarat Gabriel Oprea la Digi24 Timișoara.” – sursa

Omul se pregăteşte pentru PNL+UDMR+UNPR şi e păcat să nu îşi păstreze, dacă nu funcţia de vice-premier, măcar de ministru în noul guvern promis încă de la alegerile din 2014.

Un comentariu la “UNPR este un partid de interes național

  1. AvatarPaul a comentat:

    De parca cu Ponta/Sova/restul e mai bine.. Trebuie sa acceptam faptul ca tara este condusa de niste corupti si niste nesimtiti fara limite, indiferent de studii sau de partidul din care fac parte.

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.