universitatea biblica

Vineri, 5 Septembrie 2014 | 4 Comentarii

O ştire recentă povestea despre un presupus abuz, nişte retrocedări ilegale, chestii politice. Aparent nimic nou sau spectaculos. Doar că în ştire apărea pe fundal o filmare în care era Universitatea Biblică. Eu nu ştiam să existe aşa o universitate în lista celor acreditate, dar, sigur, e posibil să-mi fi scăpat ceva. Şi mai ştiam că nu este permis de lege să înfiinţezi o firmă sau o fundaţie şi să o denumeşti universitate. În fine …

universitatea-biblica

Universitatea Biblică are şi site pe Internet, www.ubr.ro. Nume scurt, uşor de ţinut minte. Frumos. Să vedem cine conduce universitatea:

rector-universitatea-biblica

Deci tăticul este “Rector”, mămica este “Decan”, iar fetiţa se ocupă de “Relaţii internaţionale”. Nu-i aşa că e superb? Au şi profesori în schema de personal:

profesori-universitatea-biblica

Existenţa “Academic Dean of Doctoral Studies” ne sugerează discret faptul că organizează şi studii de doctorat? Există doctorat în “Lucrarea cu tinerii”? Pe bune?

Lucrurile sunt de o comicăreală totală, merită de văzut ce anume învaţă “studenţii”. Aveţi mai jos o mostră:

specializari-universitatea-biblica

Fetiţa, Bety cum îi spune mămica Emilia sau, mă rog, doamna Decan, s-a logodit recent. Ne povesteşte chiar ea pe Facebook:

stefania-bety-s-a-logodit-ciprian

Şi mămica dă sfaturi tinerilor logodiţi, ceea ce este un lucru foarte bun.

Cine sponsorizează? Merge afacerea?

4 comentarii la “universitatea biblica

 1. gabi a comentat:

  Foarte “bine”, cu un pic de curiozitate, la adresa respectiva (goagal maps 2011) e de fapt un complex. Pe langa “gradinita romano-finlandeza”, sunt: centru crestin bucuresti, biserica internationala harul, adunarile lui dumnezeu (ce o fi insemnand… ?), centrul de consiliere, cantina sociala, centrul de zi romania kidz (funny…), librarie, restaurant si centru de cazare. Era culmea sa nu existe si o “universitate”… Un lucru e cert, nu intra chiar oricine. (deschideti fisa de inscriere)

  Fondurile necesare sunt injectate din asociatii nordice. In Romania totul e posibil, ca de obicei.

  Nu am reusit sa gasesc ce rasa au jigodiile din compound. Imi scapa.

  Comentariu bun. Thumb up 4 Thumb down 0

  Răspunde
 2. Gicu de la cazane a comentat:

  La un an de cand se cunosc si deja hopa-topa ceruta in casatorie ?
  Bravo mai, uite o familie fericita si care stie ce e iubirea. Daca eram si eu asa in tineretea mea probabil nici nu mai facema puscarie, eram om facut acum.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 1

  Răspunde
 3. vlasceanu gina a comentat:

  Habar nu aveti despre ce vorbiti! Eu am baietelul la grupa mijlocie la centrul de zi la d-na ed simona si toata lumea de la d-na directoare pana la d-nele ingrijitoare fac o treaba minunata! Ei sunt niste îngeri care au grija de copiii nostri! Dar , asa este la noi:este mai usor sa arunci cu noroi decat sa apreciezi munca unor oameni deosebiți! Vlasceanu gina!

  Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   În articol se face vorbire despre o universitate, tu ne povesteşti despre o grădiniţă. Şi nu a aruncat nimeni cu noroi, doar am prezentat nişte lucruri disponibile public şi, posibil, nişte mici conflicte de interese. Că tăticul rector şi mămica decan e ilegal, cel puţin pentru moment.

   Iti place comentariul? Thumb up 2 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.