unde-i doare pe eon

Miercuri, 13 Februarie 2013 | 1 Comentariu

Specialiştii de la Eon România au decis că centru de relaţii cu clienţii trebuie să rămână doar în capitalele de judeţ. Respectiv, în judeţul Suceava este un singur astfel de centru, chiar în municipiul reşedinţă de judeţ. Asta e valabil şi pentru gaz şi pentru energie electrică. Dacă nu ai treabă decât să plăteşti facturile, poate nu te deranjează. Dar dacă cumva ai o problemă care necesită prezenţa fizică cu nişte hartii, acte, etc. la Eon, este necesar să te deplasezi personal.

factura_e_on

Dacă locuieşti în Vatra Dornei – de exemplu, asta poate însemna o zi pierdută şi un pic de cheltuială. Dacă eşti un om cu venit, ai undeva la 40 de ani, efortul este realizabil. Ce te faci dacă tu – client Eon, eşti un pensionar de 72 de ani?

Nu faci nimic. Şi ghici ce? Corneliu Zaiţ – purtător de vorbe la Eon, îţi recomandă să le trimiţi fax sau E-mail. Semn că-i doare-n cur de clienţi …

contact_eon

Un scandal s-a pornit din cauza unor contracte de gaz care trebuie reînnoite. Să vedem dacă pe autorităţi le doare tot acolo unde-i doare şi pe cei de la Eon!

Bonus: Vă recomand să urmăriţi cu atenţia evoluţia în acest domeniu. Investiţiile în instalaţii sunt ca şi inexistente, personalul de exploatare a fost disponibilizat, nu se mai fac revizii, se deconectează linii de medie tensiune cu lungimi de 20-25 de kilometri la un incendiu – tocmai din cauza lipsei de personal de intervenţie care să facă manevrele necesare în instalaţii, etc. Şi astea se văd din exterior – câte mai sunt ascunse ochiului public, numai cei din interior ştiu.

Un comentariu la “unde-i doare pe eon

  1. Pingback: clientul de la banca transilvania | OmRau - Blog de om nervos

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.