un tramvai a ieşit de pe şine

Marţi, 9 Decembrie 2014 | 0 Comentarii

Un accident s-a produs luni seară în București, în pasajul de la Piața Victoriei. Un tramvai a ieșit de pe șine, cel mai probabil în încercarea de a evita un autoturism.

Protrivit primelor informații un autoturism ar fi încercat să depășească tramvaiul, iar acesta ar fi ieșit de pe șine încercând să evite mașina. Accidentul s-a produs la ieșirea din pasaj, pe sensul dinspre Piața Victoriei, spre Ștefan cel Mare, într-o zonă în care autoturismele pătrund cu greu.

Potrivit B1TV, mașina se află prinsă între tramvai și un stâlp de înaltă tesniune, iar șoferul a fost scos cu greu dintre fiare. Călătorii din tramvai au fost evacuați și au părăsit pasajul pe jos.

Dar s-a rezolvat, circulaţia s-a reluat:

UPDATE 21.00 Circulaţia tramvaiului 1 s-a reluat, după ce vehiculul deraiat la ieşirea din Pasajul Victoria a fost repus pe şine, a anunţat purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu, citat de Mediafax. Circulaţia tramvaielor de pe linia 1 a fost blocată, aproximativ două ore, luni seară, pe sensul către Ştefan cel Mare, după ce o garnitură a deraiat la ieşirea din Pasajul Victoria.

Sigur, s-au inventat tramvaiele cu volan, pentru ca vatmanul să poată evita maşinile care îi ies în faţă!

tramvaiul-evita-masinile

Aşa arată la bord, un tramvai:

bord-tramvai

Şi nu, nu are volan pentru că nu foloseşte la nimic.

Sursa: b1.ro

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.