un cocalar mai putin

Miercuri, 17 Iulie 2013 | 2 Comentarii

Un personaj interlop, necunoscut mie până în acest moment, a trecut cu un Bentley printre semibarierele lăsate, la o trecere de nivel. Până să ajungă la calea ferată a depăşit o coloană de maşini şi a trecut pentru ultima oară. Omul era pasionat de jocuri de noroc, dar când s-a aflat la masă cu locomotiva, a pierdut. Tot.

Ziariştii sunt în continuare cretini şi pun întrebări de genul “La cât s-a oprit acul kilometrajului?”:

acul_kilometrajului

Am mai spus, nu are nici o relevanţă la cât s-a oprit acul. În momentul unei ciocniri violente, acele sar care încotro, deci nu contează cât arată când vii tu să te uiţi. Dacă maşina a fost târâtă 300 de metri şi trenul avea 110km/h, crezi că mai au vreo treabă indicaţiile de la bord cu starea maşinii la momentul impactului? Nu, nu au!

Mai aflăm că Nae, fiindcă aşa se numea, era un reper în comună. Garantat, nu Vanghelie, ci Pandele. Florin, soţul panaramei deputatei numită Gabriela.

nae_un_reper

Una peste alta un cocalar nu mai este, deci s-ar putea să fie un pic mai linişte în zonă. Unde mai pui că şi pericolele din trafic sunt mai puţine. La mai mare!

P.S. A nu se înţelege greşit titlul şi termenul cocalar pe care l-am folosit… Nu am auzit de personaj, nu îl cunoşteam, dar cine depăşeşte coloana de maşini care stă la calea ferată şi se bagă printre bariere în faţa trenului, este inevitabil un cocalar. Aceste specimene trebuie să fie din ce în ce mai puţine, dispariţia lor naturală fiind un lucru extrem de benefic pentru societate.

2 comentarii la “un cocalar mai putin

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.