ucraina si manipularea din presa

Joi, 20 Februarie 2014 | 0 Comentarii

În Ucraina se moare pe bune, fiindcă luntiştii trag, dar acum trag şi cu mitralierele automate, de la sol. PROTV Moldova pune umărul la lucrare şi ne prezintă o “ştire” construită extrem de prost:

microbuz-ars-moldova-ucraina

Moldovenii s-au pornit ieri dupa-amiaza de la Tiraspol si urmau sa ajunga la Sankt-Petersburg. La 200 de km de Kiev acestia au fost opriti de cativa indivizi, care le-au cerut sa se intoarca inapoi si au inceput sa arunce in vehicol cu cocktail-uri Molotov. Microbuzul a luat foc insa a fost stins imediat. Responsabii de la transport, din Tiraspol spun ca nimeni nu a avut de suferit.

Deci “în apropiere de Kiev” înseamnă “la 200 de kilometri de Kiev”. Adică oamenii răi au aruncat cu cocktail-uri Molotov şi şoferul a reuşit să stingă imediat focul. Deci după două sticle cu benzină aruncate peste un microbuz, în 5 minute nu mai rămâne nimic din el.

incendiu-navodari-poza-furata-protv-md

Nu mai spun că poza e furată de la o televiziune din Năvodari. Deci cât de prost să fii?

O ştie absolut penibilă. Acum rămâne de stabilit ce punct de vedere ne prezintă PROTV Moldova, ca să ştim cine încearcă mănipulările.

Mă distrez grozav când văd oameni care nu s-au prins de schemă pentru că, probabil, nu au citit ştirea şi bagă comentarii doar privind o poză şi citind un titlu mincinos.

Surse: protv.md, tvlitoral.ro

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.