transportatorii protestează prost

Marţi, 16 August 2016 | 1 Comentariu

Din cauza scumpirii RCA, transportatorii au anunţat un protest. Pentru că blocarea drumului public e penală – au existat precedente şi dosarele penale aferente, acum se circulă încet:

Zeci de autocamioane merg cu viteză redusă pe şoseaua de centură a Capitalei, în semn de protest faţă de scumpirea RCA, un protest la nivel naţional al transportatorilor fiind anunţat pentru 14-15 septembrie. Preşedintele Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), Vasile Ştefănescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că autovehiculele de marfă circulă cu viteză redusă între orele 10:00-12:00, pe toate şoselele de centură din ţară, în semn de avertisment faţă de scumpirea RCA. – sursa

Trei probleme:

1. Pe centura Bucureştiului circulaţia este în ritm de melc în perioada protestului, deci cu sau fără protest, tot la fel de prost se merge.
2. În mod similar se circulă şi pe alte şosele de centură din oraşele mari din ţară. Google Maps stă marturie.
3. Dacă participanţii la protest claxonează ca apucaţii, se pot trezi, individual, cu nişte amenzi. Măcar pentru tulburarea liniştii publice, amenzi pe care le poate aplica şi Jandarmeria, pe baza înregistrărilor video făcute de un angajat la lor.

protest-transportatori-rca-16-08-2016

Un comentariu la “transportatorii protestează prost

  1. Avatarshareban a comentat:

    E dreptul lor sa protesteze intr-un fel sau altul. Orice protest derajeaza pe cei care care nu protesteaza. Chiar daca ii intelegi pe cei care o fac. Daca protestau profesorii nu duceam copii la scoala si neavand poate cu cine sa-i lasam protestul lor ar fi fost frustrant pentru o parte din parinti. Punctual nu sunt de acord cu ei dar au dreptul sa-si exercite opinia intr-un mod in care sa fie bagati in seama.

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.