traian

Joi, 19 Iunie 2014 | 2 Comentarii

Traian este frate cu Mircea. Şi a ieşit să facă declaraţii.

traian-basescu-declaratii-mircea-bercea

“Fac apel la poliţişti, procurori, judecători care s-au ocupat de acest caz, dacă au avut o intervenţie din partea mea sau prin intermediari, să o prezinte public. Eu cunosc varianta fratelui meu încă de anul trecut. I-am recomandat să se prezinte la Parchet, urmând ca organele statului să ia măsuri. Într-un stat de drept, varianta justiţiei este cea adevărată. Nu mă voi transforma într-un avocat al lui, pentru că s-a implicat în relaţii cu nişte oameni cu care nu ar trebui să se implice. Nu am făcut intervenţii în justiţie. În faţa justiţiei, indiferent cum ne cheamă, toţi suntem egali. Faptul că eşti fratele preşedintelui nu te scuteşte de responsabilitate în faţa legii, în faţa justiţiei. Regret faptul că fratele meu s-a implicat într-un astfel de anturaj, cu consecinţele pe care le vedem. Justiţia va scoate la iveală adevărul în această dispută publică. Vreau să vă asigur că nu voi face nici un fel de intervenţie la nici o instituţie a statului, este major, este responsabil pentru faptele lui, şi dacă a săvârşit ceva ilegal va trebui să răspundă în faţa legii. Eu nu îmi acuz fratele, eu acuz doar anturajul în care a intrat. Între nevoia de consolidare a justiţiei şi reflexul firesc de a-ţi apăra fratele, aleg consolidarea justiţiei.”

Concluzii:

1. Traian a ştiu de mânărelile lui Mircea de mult timp, dar probabil a sperat că lucrurile nu vor ajunge atât de departe. Şi se adevereşte ce am spus că serviciile l-au informat pe Traian despre ceea ce face Mircea.
2. La finalul intervenţiei, dacă mai rostea două cuvinte, plângea. Deci Traian ştie că Mircea este vinovat.
3. Dacă te bagi în troacă, te mămâncă porcii. Niciodată, dar niciodată să nu faci afaceri cu ţiganii. Nici dacă eşti preşedinte de ţară nu te mai scapă nimeni. Cu SPP, SRI şi justiţie la un loc. Aşa ne transmite Traian şi cred că ştie el ceva.

aleg-justitia

Cu toate că şi Traian a avut nişte ieşiri publice indoielnice:

basescu-cistesti-tigani

maria-basescu-traian-salba-aur

basescu-bercea

basescu-tiganci

Cred că Traian s-a gândit la modul serios la demisie. În ţările civilizate, pentru lucruri mult mai mărunte, oameni de caracter au plecat acasă. La noi familia preşedintelui a fost încălecată de clanurile ţigăneşti. Se va întâmpla ceva bun?

Later edit: După interviu s-a dat liber la anchetă, Mircea fiind chemat la DNA în calitate de suspect. E clar că nu intervine nimeni în justiţie.

2 comentarii la “traian

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.