trafalet pentru neinitiati

Marţi, 17 Iunie 2014 | 2 Comentarii

Pozele deja le-a văzut toată lumea. Le aveţi mai jos, fără alte comentarii. Trebuie doar menţionat că, într-un comunicat oficial, purtătorul de cuvânt a spus că:

“Nu este trafalet. Trafalet este pentru cei neiniţiaţi, cei care habar n-au în ce constă slujba de sfinţire şi ce se foloseşte la slujba de sfinţire. Este o tijă de aproximativ 2-3 metri, având în vedere faptul că sunt şi încăperi mai înalte şi care este folosită pentru a unge cu untdelemn sfinţit pereţii încăperii respective”, a spus Constantin Stoica la Europa FM.

trinitas-01

trinitas-02

trinitas-03

trinitas-04

trinitas-05

trinitas-06

Sursa: basilica.ro

2 comentarii la “trafalet pentru neinitiati

 1. AvatarIonut a comentat:

  Imi permit sa adaug comentarii la acest articol pentru simplul fapt ca am fost crestinat si am crescut intr-o familie crestin-ortodoxa. Cred in acest Zeu pe care crestinismul il promoveaza,dar realitatea si ceea ce am invatat pe parcursul anilor de scoala,ma fac sa cred ca acest Zeu exista in mentalitatea oamenilor doar pentru simplul fapt ca oamenii,atunci cand nu gasesc solutii la unele probleme cauta sa gaseasca un raspuns,iar daca stiinta nu o poate dovedi,cauta sa gaseasca raspunsul in cineva…acel cineva este un Zeu,cineva care are puterea absoluta si poate face orice! Asadar prin divinitate se explica multe lucruri pe care stiinta nu le poate explica. Eu unul,continui sa cred in acel cineva doar datorita respectului fata de familie si faptului ca inca nu gasesc raspuns la unele intrebari care ma bantuie,dar usor,usor incep sa inteleg unele lucruri legate de biserica : concluzia pe care am tras-o eu de cand sunt constient ca traiesc este ca biserica reprezinta o afacere,o afacere bazata pe niste legi infiripate in mintile omenirii din timpuri stravechi si care continua si in zilele de azi! ASTA E DOAR PAREREA MEA!

  Răspunde
 2. Avatargabi a comentat:

  oare se vor face bancuri despre acest moment?

  totusi, daca stie careva, cati prefericiti d’astia ar gazu prin parlament cu dogmele lor de lokum?

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.