top companii profitabile

Vineri, 13 Iunie 2014 | 0 Comentarii

Topul celor mai mari afaceri din România, după mărimea profitului, arată aşa:

top-10-companii-profituri

E interesant de remarcat că cei de la Continental consideră ţara noastră ca o opţiune viabilă, semn că au investit mult şi au creat mii de locuri de muncă. Faptul că declară şi profit e deja un semn că sunt oameni serioşi.

Pana acum, Continental a investit peste 700 milioane euro in activitatile din Romania unde grupul detine sapte unitati de productie, trei centre de cercetare si de dezvoltate in Timisoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov si Iasi. Continental este partener al unui joint-venture in Slatina, cu Pirelli, si al unui centru de distributie al anvelopelor pentru Europa de Est, in Sacalaz. Continental avea la final de 2012 in peste 11.800 de angajati in Romania. – Sursa

Apar în top tăietori de păduri, lucru care nu are cum să bucure, mai ales dacă luăm în calcul că taie copacii şi exportă materie primă pentru fabricile de mobilă din ţările occidentale. Faptul că nu taie pădurile din Austria şi vin să le taie pe ale noastre, este semn că nu avem reguli la fel de stricte precum în Austria. Şi nu are nimeni tupeu să introducă reguli şi la noi, pentru că oamenii sunt drăguţi.

Orange scade, Vodafone scade şi în general e momentul ca afacerile telefoniştilor să scadă pentru că accesul la Internet a micşorat dependenţa de telefon. Iar acces la Internet, ieftin şi de o calitate bună, vine de la RDS.

Să nu uităm că şi din impozitul pe profit vine bunăstarea social-democrată a tuturor locuitorilor patriei noastre, deci ar trebui susţinute firmele care fac afaceri curate şi raportează profit.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.