timesnewroman la primatv

Luni, 17 Martie 2014 | 6 Comentarii

PrimaTV îşi diversifică oferta – destul de săracă, după părerea mea, cu o nouă emisiune. Dan Badea va fi prezentatorul noii emisiuni de comedie … spun ei.

timesnewroman

Clipul de promovare arată aşa:

Eu nu ştiu ce anume abilităţi are prezentatorul, dar faţa nu îl ajută deloc în sensul ăsta. Cică el face stand-up comedy. Să vedem un mic exemplu:

Omul este clar un talent … după cuvintele folosite se încadreză în categoria celor care cred că dacă folosesc cuvinte de genul: frate, căcat, poponar, curvă, muie şi altele de genul, sunt comici. Mai sunt exemple de gen: Patricia Nedelea şi Cătălin Bordea, la fel de talentaţi şi cu un vocabular la fel de dezvoltat. Până la urmă e o chestiune de gust, dar mai ales de educaţie a celor care privesc aceste dejecţii.

Premiera a fost aşa cum m-am aşteptat. Absolut jalnic!

6 comentarii la “timesnewroman la primatv

  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Allan Pease nu face stand-up comedy. Cred ca le amesteci!

   Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

  2. Luchian Teodor a comentat:

   Stiu ca nu e stand-up comedy…insa cred ca ar fi un bun exemplu pentru cei care (pretind ca) fac asa ceva. Tipul spune niste chestii inteligente intr-un mod placut, care atrage publicul. Am dreptate?

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

 1. Simina a comentat:

  Prima TV, a rămas cumva în urmă față de celelalte programe. Nu știu cât e de bună soluția asta. Vom vedea. Pe mine, nu a reușit să mă convingă omul ăsta. Cu nimic! Dar, sunt curioasă câți oameni reușește să țină în fața TV-ului.

  Comentariu bun. Thumb up 4 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.