terorică ne ignoră ţara

Duminică, 15 Noiembrie 2015 | 0 Comentarii

Întrebarea zilei: Câţi cetăţeni nevinovaţi sunt capabili policienii să sacrifice pentru a se menţine la putere sau pentru a câştiga viitoarele alegeri?

pray-for-paris

Hai să vedem cât durează până apar public informaţiile că cei din serviciile secrete franceze ştiau despre activitatea lui “terorică” şi nu au făcut nimic. Vă amintiţi că după masacrul de la Charlie Hebdo liderii americani au refuzat să vină la acel miting în care liderii UE s-au prins mână de mână şi au pozat în protestatari împotriva violenţei?

Sigur, lumea începe să se prindă, pentru că nu sunt toţi atât de proşti pe cât îi cred politicienii:

“Statul islamic”, califatul ISIS, are un venit anual de cca 2 miliarde de dolari, In principal din vanzare de petrol. Daca impotriva Rusiei s-au introdus sanctiuni, care de fapt sunt mai punitive pentru Europa, de ce nu se sanctioneaza acest stat califat ?
Cine cumpara petrolul lor ?? Nu cumva cei care au inventat terorismul, au inventat Al-qaeda, au inventat si finanteaza prin Qatar si Arabia saudita ISIS, transporta imigrantii spre europa,.. Nu cumva sursa tuturor relelor pe acolo trebuie cautate ??
Prea multe coincidente si Europa le sufera si rabda. Franta a tolerat inarmarea si antrenarea in portul Calais a unor trupe de luptatori musulmani de comando. Oare din ce motive ?

Sigur, noi suntem mici, lucrurile sunt în aşa fel aranjate că nici ţinte credibile pentru aşa-zişii terorişti nu suntem. Motiv pentru care şi nivelul de alertă teroristă este nemodificat:

nivelul-de-alerta-terorista-sri-2015

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.