terapia cu îngeri – pachet special

Marţi, 14 Aprilie 2015 | 0 Comentarii

Pentru iniţiere în terapia cu îngeri, se recomandă o şedinţă de doar 200 de Euro (plătibili şi prin Paypal). E pachet special, cu 15 arhangeli. În comparaţie cu ăştia, ţeparii cu economizorul sunt copii de grupă pregătitoare.

“TERAPII CU ARHANGHELI – PACHET SPECIAL CU 15 ARHANGHELI”
Acest tip de terapie complexa este solicitat in general de persoane implicate deja in activitati spirituale sau care se afla la inceput de drum in aceasta directie. Programul este intens, poate dura doua saptamani si in final primesti un raport complet referitor la lucruri pe care le-au scos ei in lumina ca fiind importante, mesaje, directii pe care trebuie sa te concentrezi. De asemenea, in cele mai multe cazuri, Arhanghelii iti voi spune care este scopul tau spiritual in viata, ce linii poti urma in aceasta directie. Vei trece printr-o sesiune intensiva de curatare energetica si a chakrelor, precum si de impulsionare a abilitatilor parapsihice. De asemenea, vei primi informatii referitoare la scuturi energetice pe care le poti utiliza, in functie de nevoile tale. In cazul acestei terapii, iti voi solicita printr-un email sa imi precizezi daca sunt anumite probleme pe care tu le consideri “critice”. Toate persoanele care au trecut prin astfel de terapie completa au simtit imbunatatiri in viata lor, dar si la nivel energetic. Inchipuie-ti ca treci printr-un fel analiza generala tuturor aspectelor vietii tale, in care se puncteaza cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere la nivel general de viata si la momentul din prezent in care te gasesti. In paralel cu aceasta analiza, arhanghelii incep sa si lucreze pe diferite directii. De multe ori, unii dintre ei imi cer sa repet anumite terapii si atunci inteleg ca pe acele directii ai nevoie intensiva de interventie divina. Repetarea anumitor terapii la cererea arhanghelilor este inclusa in cost. Ideal este sa continui sa lucrezi tu, separat, cu fiecare dintre ei, pentru a remedia / imbunatati / vindeca in profunzime orice posibila problema pe care crezi ca o ai.

ingeri

Pentru ca totul să fie mai credibil, ni se spune aşa:

Eu transmit mesajele exact asa cum le primesc, fara a interveni in vreun fel in continutul lor. Reprezint doar un canal de comunicare. Dupa cum am scris si in site, aceste entitati divine minunate iti ofera sfaturi despre cum ai putea sa iti imbunatatesti viata, nu iti impun o anumita actiune. Insa tu, prin Librul Arbitru, poti modifica cursul vietii tale. Nu ai voie sa soliciti informatii despre alte persoane, ci doar despre tine si doar daca ai 18 ani impliniti. Accesarea memoriei sufletului unui om se realizeaza doar la cererea lui expresa. Poti primi informatii despre alte persoane doar in masura in care se considera ca trebuie sa le stii, cu un scop anume. In cazul in care esti parinte si vrei sa intrebi despre copilul tau, intrebarile se pot referi la cum il poti ajuta tu pe mai departe, in vreun fel, pe copilul tau. Acelasi lucru este valabil si pentru cei apropiati (parinti, rude, parteneri). Respect Legea Divina care imi cere sa am acceptul liber exprimat de client, in vederea efectuarii unei astfel de citiri. Acest accept se ofera prin solicitarea serviciilor mele.

Unde se poate citi Legea Divina de care ne spune personajul? Client?

Sigur, la urma urmelor chiar nu văd o problemă în a aduna adepţi care să creadă aberaţiile astea, dacă de sute de ani lumea crede că o bucată de vată se aprinde de la sine, într-o anumită zi şi la o anumită oră, zi stabilită administrativ de nişte oameni îmbrăcaţi sau nu în negru.

În ultimă instanță, stabilirea datei de Paște este o problemă pur administrativă. Dacă semnificația sărbătorii este luată în considerare, în ce duminică din calendar este sărbătorită ziua de Paște nu are atât de multă importanță.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.