telefoane blocate in sua

Sâmbătă, 2 August 2014 | 2 Comentarii

În SUA toate telefoanele sunt blocate în reţelele operatorilor – cele cumpărate de la operatori, evident, iar deblocarea lor era până astăzi ilegală. Dar iată că vocea poporului a fost auzită, şi cei 114.000 de semnatari ai unei petiţii pe pagina “We The People” au fost suficienţi pentru ca preşedintele să semneze un act prin care deblocarea telefoanelor mobile nu mai este infracţiune.

barack-obama-cell-phones

The effort began with a digital petition on the White House’s We the People site, an online platform where citizens can offer ideas for the Administration to take action on important issues facing our country. A digital rights activist named Sina Khanifar submitted a simple request: restore an exception to the law to let consumers take their mobile phone to the carrier that best suits their needs by “unlocking” the device.

The petition drew an extraordinary response, with more than 114,000 citizens making their voices heard. And within two weeks, the White House answered with a call to action, laying out steps the Federal Communications Commission (FCC), industry, and Congress could take to ensure copyright law would not undermine wireless competition.

În ţara democraţiei, de unde izvorăşte democraţia, de unde se adapă cu esenţă de democraţie ţările lumii, deblocarea telefoanelor mobile nu mai este ilegală începând de astăzi. Pe bune?

Sursa: www.huffingtonpost.com

2 comentarii la “telefoane blocate in sua

 1. AvatarGicu Cazangiu a comentat:

  Bre, ati beut deja tot bitcoinacul? Cum sa fi fost toate telefoanele din SUA blocate? Poate toate cumparate pe abonament, sau toate cu pret promo .. dar in nici un caz “toate”.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 2. AvatarSorin Chihaia a comentat:

  Tara care genereaza pensionari cu venituri decente astfel incat sa-si permita un concediu in Romania, da e o tare in care PIB-ul pleaca in armata si educatie, o tara in care marketing-ul e dumnezeu, o tara in care presedintele bate hi5 cu omul de serviciu al casei albe. Cred ca avem multe de invatat de la americani.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.