teapa invinge orice

Vineri, 23 Martie 2012 | 4 Comentarii

Internet-ul este plin de țepe. Cred că vă amintiți de țeapa Forex. Economizorul care vă reduce factura de energie cu zeci de procente este și el prezent la categoria țepe pentru fraieri. Astăzi vă prezint, în aceeași categorie cu economizorul, țepele cu “Vindecă … orice”. Și când spun orice, la orice mă refer. Priviți mai jos câteva dintre reclamele care circulă la liber pe site-urile de socializare, pe paginile ziarelor, inclusiv pe Google Ads și Facebook.

teapa trateaza candida

trateaza_candida_site

trateaza_depresia

trateaza_depresia_site

trateaza_diabetul

trateaza_diabetul_site

Indiferent de boala căreia i se adresează, site-urile care apar după click te trimit să cumperi un CD. Absolut fără nici o excepție ! Și trebuie să te grăbești, fiindcă CD-uri cu țepe sunt pe terminate, iar oferta pe care tocmai ai găsit-o este valabilă doar până la miezul nopții zilei curente.

teapa diabetul oferta limitata

Mai jos găsiți câteva exemple de conținut (este exact conținutul unui CD trimis de țepari):

Revenim cu documentele. Răbadare … Un document de pe Scribd a fost raportat de un ţepar ca încălcând legea copyright-ului, după principiul “hoţul strigă hoţii”.

Nu este nimic special, nimic nou. Rețetele sunt luat de pe net, de pe alte site-uri, majoritatea celorlalte informații fiind preluate – fără a fi citate sursele, din diverse ghiduri si cărți despre diabet.

4 comentarii la “teapa invinge orice

  1. AvatarBogdan a comentat:

    Acum la moda in.ro sunt si tepele promvate prin spam de asa-zise magazine care folosesc datele de identificare ale altor firme:
    * External links removed *

    OmRau: Ambele site-uri din exemplu sunt ale lui Gabriel, cel cu economizoarele. Am in lucru un articol complet despre Gabriel si despre cum face el SPAM profesionist.

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.