taxa radio-tv

Joi, 23 Februarie 2012 | 1 Comentariu

Nu cred că este necesar ca cineva să explice de ce taxa Radio-TV este nefirească. Nu pot spune că este ilegală, fiindcă totul este făcut după lege. Ce nu pot înţelege este de ce au rasărit atâtea posturi TVR ? O numărătoare rapidă ne duce la 7 televiziuni centrale şi 5 studiouri regionale.

tvr_programe_centrale

tvr_studiouri_regionale

O imagine sugestivă asupra absurdului în care s-a ajuns o aveţi mai jos. Un singur reporter de la TVR ţine în mână 2 microfoane, ambele cu sigla TVR. Deci 2 microfoane, două echipamente de înregistrare, două echipe care post-procesează înregistrările (cu conţinut identic), două echipe de emisie diferite, etc. Doar înregistrarea este aceeaşi.

O situaţie care este cu totul absurdă. Sigur, înţeleg cu greu necesitatea ca populaţia să plătească pentru o televiziune naţională, dar nu pot înţelege de ce cu această finanţare să fie ţinute în viaţă atâtea televiziuni paralele.

Partidul Poporului cu televizor ne propune anularea taxei radio-tv.

Un comentariu la “taxa radio-tv

  1. tudor a comentat:

    din pacate tvr are si niste datorii destul de serioase (vreo 100 mil euro), sunt curios cam cati bani aduna statul intr-un an din taxa radio-tv.

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.