targetmail trimit spam

Sâmbătă, 26 Iulie 2014 | 0 Comentarii

Pe lângă faptul că targetmail.ro sunt nişte SPAM-eri ordinari, au şi lipsit la şcoală. Cum să trimiţi mesaje SPAM la sute de mii de adrese şi să-ţi scrii mizeria atât de penibil?

Buna ziua,

Dorim sa va cerem acceptul pentru a va trimite mesaje de tip newsletter cu ofertele colaboratorilor noastri.

Daca sunteti de acord sa primiti mesajele noastre va rog sa confirmati acest lucru printr-un singur click aici.

Pentru a va asigura ca email-urile noastre ajung mereu la dumneavoastra in INBOX va rugam sa trece-ti adresa news@targetmail.ro in AdressBook-ul dumneavoastra.

Dca nu sunteti de acord sa primiti aceste mesaje va puteti dezabona printr-un click aici sau un email la adresa clienti@targetmail.ro.

Daca acest email a ajuns in SPAM/JUNK link-urile de confirmare/dezabonare nu vor functiona, in acest caz va rugam sa da-ti mai intai “not spam” dupa care sa accesati link-ul dorit.

targetmail-spam-analfabeti

Cred că ştie toată lumea deja că un click pe link-ul respectiv nu face decât să confirme profesioniştilor că adresa este validă şi activă. O adresă validă şi activă se vinde mai scump decât una despre care nu se ştie decât că există.

Interesant de urmărit pe site-ul spammerilor targetmail.ro care sunt “clienţii” care şi-au dezvoltat afacerile, chipurile, trimiţând SPAM. E-mail marketing este similar, în marea majoritate a cazurilor, cu trimiterea de mesaje SPAM. SPAM pentru că eu nu am interesacţionat niciodată cu artiştii ăştia. Marketing e atunci când mă înscriu eu, de bună voi, cu adresa de E-mail, pe un site. Să primesc ceva, să mă abonez la ceva. Şi tu trimiţi, pe lîngă ceea ce am solicitat eu, şi un mesaj cu o reclamă. Dar asta nu prea des, că s-ar putea să mă jeneze.

Una peste alta se duce la vale şi asta cu marketingul prin E-mail, cu clienţii spamerilor cu tot.

Să vedem cât de specialişti SEO sunt ei şi cât de repede se prind că am scris despre ei.

Sfat: Pentru a scăpa de aceste mesaje, sunt mai multe soluţii. Una dintre ele se numeşte MailWasher. Eu am o versiune PRO mai veche, cu licenţă, care are şi opţiunea de a raporta, la Spamhaus şi alte servicii similare, mesajele trimise de aceşti nesimţiţi. Mai există şi opţiunea de a bloca mesajele de pe anumite domenii, dar şi de a crea whitelists, pentru a nu scăpa cumva mesaje importante.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.