tarfa la cotroceni

Joi, 21 August 2014 | 0 Comentarii

Elena Udrea a mers la Cotroceni pentru a lua – teoretic – binecuvântarea pentru a candida la funcţia de preşedinte al României. Democratic sau nu, gestul spune multe – deci eu nu am curaj să candidez, mă duc să-l întreb pe şefu’.

Cristian Preda ne spune că, în urma întâlniri li s-a trimis un mesaj despre ce anume să declare public:

cristian-preda-presedinte

A fost o întâlnire la nivel înalt, între doi președinți ai României, între actualul Președinte al României și viitorul Președinte al României. A fost aproape un moment istoric: am văzut mai natural ca niciodată o predare de ștafetă”.

Un alt mare meseriaş, autorul moral al furtului de voturi de la Paris de la alegerile prezindenţiale trecute, spune(a) aşa:

“Toparlania distruge Romania. De cativa ani buni suntem izolati international si tot mai dispretuiti. Nivelul vietii publice a coborat neincetat. Neamul prost s-a cocotat pe platouri, pe functii ministeriale, pe candidaturi la presedintie.

Tot ce era mai obscur, mai necioplit si mai fals a iesit la luminile rampei. Incultura e trendy. Arivismul, un succes invidiat. Orice tarfa da lectii poporului roman.

Un sfert din acest popor a emigrat. Un alt sfert se ascunde, scarbit. Jumatatea ramasa crede ca ce vede la televizor e viata insasi. Si voteaza, pentru a legitima nimicul cleios in care ne-am afundat”, scrie Baconschi pe Facebook. – sursa

Spunea, pentru că din păcate nu mai scrie şi acum … a primit probabil un telefon şi a şters postarea.

tarfa-presedinte-elena-udrea-baconschi

Toate mişcările astea sunt doar praf în ochii proştilor, pentru că nu cred că este nici un om zdravăn la cap care îşi poate imagina că o panaramă poate ajunge vreodată preşedinte. Chiar şi cu ajutorul unor voturi furate.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.