tara cu legi tampite

Duminică, 20 Octombrie 2013 | 2 Comentarii

România este o ţară în care, dacă prinzi un hoţ în casă – tu proprietarul casei, e posibil să ajungi la puşcărie dacă îl agresezi. Un exmplu aveţi mai jos:

hotul_jaf_fotografie legi care nu te apara

“Un bărbat din oraşul Liteni s-a ales cu dosar penal, după ce a prins un hoţ în curtea casei sale şi l-a luat la bătaie, respectivul încercând să fugă de la faţa locului. Toată povestea s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 19.00.

Constantin I., în vârstă de 54 de ani, a sunat la 112 şi a sesizat faptul că a prins un hoţ într-o anexă a gospodăriei sale în timp ce încerca să sustragă mai multe bunuri. Constantin I. le-a povestit poliţiştilor că a auzit mai multe zgomote şi când s-a dus să vadă ce se întâmplă l-a găsit în atelierul din curtea sa pe Vasile H., care încerca să fure mai multe scule de tâmplărie. Acesta din urmă, a mai povestit proprietarul, a abandonat sculele şi a încercat să fugă, moment în care Constantin I. a luat un leaţ din lemn şi l-a lovit pe acesta de mai multe ori peste corp.”

Poliţia spune foarte simplu şi sec:

“În cauză se efectuează cercetări faţă de suspect pentru comiterea tentativei la infracțiunea de furt, iar față de proprietar pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural“, a transmis vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Fapta proprietarului – de a-şi apăra proprietatea, poate să îl ducă în spatele gratiilor! Nu-i aşa că sunt minunaţi cei care fac aceste legi?

Sursa: Monitorul de Suceava

2 comentarii la “tara cu legi tampite

  1. Avatarflorin a comentat:

    cea mai interesanta speta a fost Iovan, parca asa il chema, care a impuscat hotul… iar ce de aici la mangaiat putin cu o surcica.

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.