suntem o tara bananiera

Luni, 27 August 2012 | 2 Comentarii

Pentru cei care mai aveaţi îndoieli asupra faptului că nu ne conducem singuri, astăzi PSD a asigurat cvorumul necesar în Parlamentul României, necesar pentru citirea hotărârii Curţii Constituţionale privind invalidarea referendumului de demitere a preşedintelui Traian Băsescu.

sigla-ue-color

Ioan Mircea Paşcu, fost ministru al apărării şi actualmente europarlamentar, a declarat că cei de la Uniunea Europeană au presat USL să termine procedura astăzi şi, pentru a fi mai convingători, au făcut inclusiv presiuni individuale. Lui personal i-au fost solicitate copii după documentele de călătorie (delegaţie) începând cu anul 2009 şi până în prezent (secretara se ocupă pentru a găsi toate documentele solicitate). Omul a declarat că este sigur că presiuni similare s-au făcut asupra tuturor celor care au fost împotriva lui Băsescu.

Deci cei de la UE şi din SUA au făcut ce au vrut cu noi, ne-au impus pragul electoral pentru validarea referendumului, acum au făcut presiuni împotriva politicienilor.

A avut dreptate Petre Ţuţea? Ce rămâne de făcut? Suntem o ţară bananieră?

2 comentarii la “suntem o tara bananiera

 1. AvatarMihaela a comentat:

  Damn, i-am scris degeaba lui Barroso! Ba chiar i-am trimis scrisoarea de doua ori ca site-ul e atât de inteligent conceput încât nu-ti afiseaza vreun indiciu ca mesajul a fost expediat.

  Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

  Răspunde
 2. AvatarCamil a comentat:

  Bătălia geopolitică s-a mutat undeva pe Nistru. Sunt implicate Rusia, SUA şi Germania. Ce s-a petrecut la noi a fost văzut de către Germania şi SUA drept o încercare a Rusiei de a se implica în spatele frontului. A fost exclusiv vina USL că nu a ştiut să comunice şi nu a ştiut să facă faţă presiunii internaţionale. Unii au trecut pe lângă istorie şi nu au reuşit să depăşească statutul de politruc. Istoria o fac bărbaţii de stat, nu avem aşa ceva deocamdată.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.