sunt dan sova vreau spaga

Sâmbătă, 13 Aprilie 2013 | 2 Comentarii

O ţeapă mai veche, reîncălzită de nişte băieţi din puşcărie, a avut ca ţintă nişte patroni de firme care lucrează la drumuri şi autostrăzi.

Omul care a dat ţeapa arată aşa:

dan_sova_teapa_2

El s-a folosit de numele ministrului Dan Şova şi a cerut mită de la nişte firme care aveau contracte cu statul:

dan_sova_teapa_1

Dan Şova (jurist) a anunţat DNA despre problemă şi le-a pus pe masă numele celor păcăliţi, sumele cu care au fost păcăliţi, etc. … Adică a făcut el cercetarea prelabilă. DNA şi-a declinat competenţa şi a trimis dosarul la Parchet.

Se pun nişte întrebări logice:

1. Dan Şova, ministru, nu ştie că nu este de competenţa DNA să soluţioneze cazurile de înşelăciune? Că asta este încadrarea juridică a faptei puşcăriaşului.
2. Dacă este atât de curat, de ce nu i-a îndrumat Dan Şova pe cei înşelaţi direct spre poliţie să facă reclamaţie? În fond, el nu avea nici o treabă cu înşelătoria. Sau cumva se întâmplase să sune chiar el, pe bune, cu alte ocazii, să ceară bani de la patroni?
3. Patronii care au căzut în plasă, crezând că dau şpagă ministrului pentru a obţine lucrări publice, sunt în regulă? În afară că sunt nişte şpăgari ordinari, nu au nici o altă vină?
4. Cum anume s-a petrecut denunţul la DNA? A venit un asemenea patron la Dan Şova şi i-a spus: şefu, ţi-am dat şpagă, câştigăm şi noi un contract, ceva?

Cel mai tare ar fi acum să apară un patron care chiar a dat bani pe bune pentru ministru şi să se autodenunţe … Ceva de genul, privind la televizor, patronul să exclame: “Uite frate şi mie mi-a cerut bani ministrul. Dacă cumva era tot puşcăriasul … Hai la poliţie să facem plângere!”

2 comentarii la “sunt dan sova vreau spaga

  1. AvatarSpetcu a comentat:

    Probabil a văzut că astă vară procurorii DNA anchetau fraudele de la referendum, un licurici trimis de fosta doamnă Clinton ne povestea că sunt 2 milioane de voturi fraudate şi a anunţat omul cea mai necruţătoare instituţie care combate toate felurile de corupţie. Dacă au anchetat ţărani cu patru clase, pot ancheta şi puşcăriaşi cu fes în cap http://www.cotidianul.ro/dna-ii-haituieste-pe-cei-care-au-votat-la-referendum-191355/

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.