sugestii

Dacă ceva nu merge bine la site, dacă observi lucruri care nu sunt așa cum ar trebui, postează aici. Voi încerca să răspund rapid și, pe cât posibil, să remediez problema tot la fel de rapid. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimte un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Dacă trimiteţi un comentariu ca drept la replică, el va fi de asemenea publicat.

Dacă vreți să sugerați un subiect, sunteți invitați să o faceți în formularul de mai jos. Singurele condiții pe care trebuie să le îndeplinească subiectul este să fie bine documentat, argumentat și cât se poate de civilizat. Atacurile la persoană, denigrările unor persoane sau companii nu sunt acceptabile. Dacă ați sesizat un comportament incorect al unei firme față de altă firmă sau de clienții ei, puteți sugera un subiect. Trebuie însă să aveți dovezi incontestabile ale respectivei întâmplări (capturi de pe pagini web, copii după documente care dovedesc chestiunea, etc.). Întâi sugerați subiectul și dacă prezintă interes public, revin eu cu un mesaj pe E-mail (deci furnizați adresa de E-mail corectă).

Important: Numele de produse sau de companii care apar în articole pot fi mărci înregistrate ale unor persoane sau firme şi nu îmi asum în nici un mod drepturile asupra lor. Menţionarea acestora în articole este făcută strict pentru informarea (corectă spun eu) a celor care citesc. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Nu îmi asum în nici un mod utilizarea informaţiilor care apar pe site.
—————————————————–