succes in on-line

Sâmbătă, 6 Iulie 2013 | 6 Comentarii

Urmăresc ce ceva vreme nişte personaje foarte stranii, care au succes pe Youtube. Succes înseamnă ca tu să produci un videoclip şi lumea să se uite la el. Neglijăm aspectul financiar al problemei, fiindcă nu asta vreau să aduc în prim-plan.

Vă rog să urmăriţi o parodie (satiră) după un desen animat foarte cunoscut. Cuvântul parodie nu l-am ataşat eu mizeriei, aşa ne comunică realizatorul că se numeşte această operă de “artă”. Minorii şi oamenii pudici sunt rugaţi să dea click aici.

Deci eu v-am prevenit că limbajul este discutabil… Succes înseamnă că acest videoclip a avut peste 216.000 de vizionări în 6 zile, creaţii similare ale aceluiaşi “artist” depăşind lejer 500.000 de vizionări într-o lună. Asta vizionează tinerii noştri, tineri care învaţă să devină cetăţeni de nădejde ai patriei noastre şi care vor trebui să producă cele necesare traiului zilnic atât pentru sine cât şi pentru apropiaţii lor.

6 comentarii la “succes in on-line

 1. Gelu a comentat:

  Jenant, totusi nu inteleg cum youtube nu cenzureaza tampeni de genul asta… mai ales comentariile explicite.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Sunt zeci de astfel de productii doar la un singur utilizator. Si nu o sa le vezi cenzutate niciodata atata timp cat sunt clienti care vizioneaza iar Google incaseaza bani din reclame. Restul e cancan …

   Iti place comentariul? Thumb up 2 Thumb down 0

 2. Mihai a comentat:

  Comentariile de pe youtube spun totul despre publicul spectator.
  Ah, si zice autorul ca el nu face nici un ban din acest video. Oare asa o fi ?

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Comentariile spun totul, singura problema reala ramane numarul imens al celor care apreciaza asemenea dejectii …

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

 3. gabi a comentat:

  din categoria … doza de has (ca doar toti stiu sa arda ciocolata). Am intalnit si eu copii fericiti, 12-13 ani ce pot reda pe de rost texte cu pricina… Este pe trend dar am avut un soc pe moment… Pana acu 2 luni nici nu stiam ca exista asemenea “pamflete”, iar parintii, joviali la aceste prime auditii, devin incompetenti… Fara povestile copilariei, pe care le citeam sau ni le citeau parintii GENERATIA in cauza nu va avea pic de imaginatie. ” Mutumiri ” CONDUCTEI.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.