strategia campanie cu puşcăria

Vineri, 17 Octombrie 2014 | 0 Comentarii

Pe măsură ce se desfăşoară campania electorală devine tot mai clar că toate eforturile lui Băsescu se depun în sensul trimiterii în puşcărie a majorităţii candidaţilor. Dacă pe Ponta probabil că nu va reuşi să îl agaţe cu DNA-ul, a lansat chestia cu ofiţerul acoperit care lucrează în mintea românilor. Pe Klaus nu trebuie să-l jeneze cu nimic, pentru că omul are un mod de comunica care îl plasează în pole-position la categoria “prostul satului“. Mai trebuie doar sa-i dea un brânci înainte de primul tur de vot.

Ceilalţi candidaţi nu au sanşe reale de a intra în turul 2. Şi mă refer la Tăriceanu – care mai nou organizează vizite de lucru în fabrici şi uzine exact ca pe vremea lui Ceauşescu, Meleşcanu, Diaconescu şi alţii care nu trec de 5% din nici o poziţie ai privi lucrurile.

Mai rămâne Elena Udrea, care stă bine-merci la adăpostul divoţului de soţul aflat momentan în Dubai, dar căutat intens de DNA. Nu ştiu dacă îl caută pe bune, sau doar e pentru impresia artistică, să nu se supere PSD-ul.

Se lucrează intens la temelia PSD, prin acuzaţii, percheziţii, ridicări cu mascaţii, cereri de ridicare a imunităţii pentru deputaţi şi foşti miniştri. Viorel Hrebenciuc are o nouă problemă, pentru că DNA a cerut arestarea preventivă. Tata socru este şi el în atenţia DNA, zilnic apar stenograme ale unor convorbiri telefonice.

E o bătălie şi între diversele servicii secrete sau tabere din servicii secrete. Cătălin Harnagea, fost şef la SIE, a fost şi el vizitat de mascaţi. S-au făcut deja arestări legate de mafia lemnului. Lotul include şi judecători!

Majoritatea acuzaţiilor datează de ani de zile, unele de mai mult de 10 ani. Ce anume se aşteaptă procurorii să găsească la o percheziţie informatică după 10 ani? Băncile nu sunt în stare să dea extras de cont pentru un cont din 2008, ce te poţi aştepta să găseşti la o firmă, pe calculatorul de acum 10 ani? Calculator care nici măcar nu mai este în stare de funcţionare sau este aruncat demult.

De ce s-a aşteptat până în campanie pentru a se da drumu’ la dosare?

Şi mai rămân Victor Viorel Ponta şi cu Elena Gabriela Udrea în turul 2. Mai e necesară o lovitură de imagine foarte puternică între cele două tururi, sau chiar un eveniment ieşit din comun (de genul vizitei la Vântu) şi uite aşa ajunge România să aibă primul preşedinte femeie.

ponta-udrea

Se poate aşa ceva? Asta să fie strategia lui Băsescu?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.