strategia agricola a romaniei 2013

Marţi, 14 Mai 2013 | 0 Comentarii

Îmi este din ce în ce mai clar că guvernul USL conduce ţara într-o direcţie de nimeni ştiută, mai precis ţara este în derivă. Ministrul agriculturii, Daniel Constantin, a semnat un protocol de colaborare cu BOR, biserica ortodoxă. Nu este o glumă!

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Agriculturii, preoţii vor promova măsurile în afara slujbelor religioase. “Preoţii reprezintă vectorul principal în mediul rural şi au o credibilitate foarte mare”, au declarat agenţiei MEDIAFAX reprezentanţii Ministerului Agriculturii.

“Este vorba de susţinerea proiectelor Ministerului Agriculturii, în special cele pe fonduri europene. Oamenii de la ţară sunt circumspecţi atunci când este vorba să primească ceva gratis, aşa cum se întâmplă în cazul fondurilor europene. În zona rurală preotul este printre intelectualii satului şi enoriaşii îi cer sfatul cu privire la diverse probleme”, a declarat agenţiei MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, părintele Constantin Stoica.

Dar staţi, asta nu este tot:

“La fiecare slujbă preoţii au incluse rugăciuni pentru recolte mănoase. Sunt rugăciuni de ploaie, când este secetă, sau de contenire a ploii, când plouă prea mult”, a mai spus el.

Cum? Deci preoţii se vor ruga să plouă sau să se oprească ploaia, după caz? Corect, doar credinţa mai poate salva această ţară! Irigaţii ceva?

icoane_in_geam

Oare strategiile din celelalte domenii economice sunt la fel de inteligente?

P.S. Eu propun să încheie parteneriate şi cu reprezentanţii celorlalte culte religioase recunoscute oficial. Nu de alta, dar s-ar putea ca Cel la care se roagă ortodocşii să nu fie singurul care ne poate ajuta.

Sursa: mediafax.ro

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.