story of my life

Luni, 4 Iunie 2012 | 4 Comentarii

Nu cred că este român care să nu fi auzit de Bogdan Ota, românul care a luat locul 2 la concursul cu norvegienii care au talent. Am fost la mai multe concerte în care a cântat. Andreea Petcu a avut ideea de a ilustra melodiile lui cu nişte imagini pe fundal. La primele concerte, Bogdan avea obiceiul să explice înainte de a începe o melodie cum s-a născut aceasta, care au fost sursele de inspiraţie.

Ascultaţi şi vizionaţi “Story of my life”.

Nu cred ca mai trebuie adăugat nimic în plus.

4 comentarii la “story of my life

 1. AvatarCamil a comentat:

  Mă uit la ce se întâmplă acum cu Bogdan Ota. De ce când cânta cu Neuroleptica nu s-a găsit niciun Voiculescu sau niciun Graur să-l vadă şi să-l promoveze ca să ajungă sus şi mare, dar a trebuit să plece din ţară şi să care imprimante ca un salahor până să dea peste el norocul în Norvegia? Faptul că românii reuşesc individual afară şi nu o pot face în ţară e destul de trist.

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Din fericire pentru el toate actiunile de “promovare” de care spui au fost facute pentru bani. Relativ multi bani pentru tara in care traim. De cand Sony Music se ocupa de el – undeva dupa concursul norvegienilor, nu mai apare la nici un eveniment fara sa fie platit. Si Gadea a platit pentru a-l avea in emisiune. Astea-s regulile capitalistilor.

 2. AvatarCosmin a comentat:

  Astazi Bogdan Ota canta la Botosani la teatrul Mihai Eminescu. Gratis, din ce am auzit. Eu unul nu ma bucur prea tare ca nu se plateste, pentru ca s-ar putea ca in deschidere sa ne “cante” vreun aspirant la fotoliu cald. In plus, s-ar putea sa fie prezenti si multi guvizi care s-au saturat de manelele de acasa si au aflat si ei ca se da ceva “pe gratis”.

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.