stiri pe scurt – 31 octombrie 2013

Joi, 31 Octombrie 2013 | 0 Comentarii

1. Coca-Cola a finalizat o investiţie de 22 de milioane de euro la Ploieşti, şi devine astfel furnizor de băuturi răcoritoare pentru 100 de milioane de fraieri consumatori.

investitie-coca-cola-ploiesti

Despre Coca-Cola, diabet şi insulină, într-un articol separat, în curând. O experienţă personală care trebuie neapărat făcută publică.

2. Google schimbă un pic regulile jocului, astfel cei care câştigau bani uşor, prostind utilizatorii că pentru 100 de dolari pun pagina lor între primele 10 rezultate la căutare pe Google dupa un cuvant cheie, trebuie să muncească mai mult. Cât de naiv să fii să dai bani pe aşa ceva, în condiţiile în care, chiar dacă apari pe prima pagină de rezultate, asta nu ţine decât câteva ore cel mult?

3. Ordonanţa de urgenţă privind insolvenţa este neconstituţională. Aşa a decis Curtea Constituţională a României, Ponta spune că CCR srijină evaziunea fiscală. Pe bune, sau e tot ca spusul ăla că vor creşte doar pensiile mici?

4. Purtătorul de cuvânt al Adobe spune că hackerii care au spart site-ul firmei au obţinut datele de cont ale 38 de milioane de utilizatori. Iniţial Adobe spunea că au fost compromise doar 3 milioane de conturi. Mă întreb dacă nu cumva 38 de milioane de conturi sunt toate conturile … Da, era mai nasol să anunţi că “Adobe a pierdut datele conturilor tuturor utilizatorilor”.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.