stiri pe scurt – 30 iunie 2014

Luni, 30 Iunie 2014 | 0 Comentarii

1. Maşina care se conduce cu puterea minţii e din ce în ce mai aproape. Nişte oameni din Germania spun că au realizat ceva practic în direcţia asta. Ce te faci însă dacă dispozitivul de citit gândurile greşeşte? Mă gândesc la faptul că gândurile sunt multe şi se amestecă în cap în funcţie de stări emoţionale, fizice, etc. Personal cred că suntem încă departe, aşa că aş insista pe maşina care ştie să meargă singură, fără gînduri negre.

masina-puterea-mintii

Sursă foto

2. Dacă ai un site, un blog, ceva, şi te interesează să ştii câţi vizitatori au fost şi ţi-au citit opera, trebuie să apelezi la un serviciu specializat, independent. Dacă nu te duce mintea să foloseşti Google Analytics, foloseşti altceva, de exemplu gtop.ro. Pentru că la ei statisticile, pe lângă faptul că sunt private, sunt foarte uşor de modificat:

statistici-private-modificat

Mă gândesc că le modifici ca să-i păcăleşti pe cei care plătesc publicitate. Doar că ei trebuie să fie la fel de inteligenţi ca tine ca să ţină figura.

3. Politica Facebook este în continuare stupidă, relativ la ce anume se poate pune în materie de fotografii. Un exemplu:

foto-cenzura-facebook

Sursă foto

Dacă nu v-aţi prins de ce este interzisă prima, e că se încadrează la “pornografie”. O fi cu minori? Că cel care este la buton e minor.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.