stiri pe scurt – 30 aprilie 2014

Marţi, 29 Aprilie 2014 | 0 Comentarii

1. Gigi Becali s-a vindecat de afecţiunea pe care o avea la coloana cervicală. Astăzi este prima zi în care Becali “lucrează” la academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi.

gigi-becali-vindecat

2. Damele de companie ale furăcioşilor îşi fac operaţii estetice, printre care şi vaginoplastie. Mai pe scurt, le atârnă labiile mici şi e nasol la plajă. Sau, de atâta pompat, s-a lărgit gaura şi e nasol – dacă e nemulţumit de ele, sponsorul de orientează spre altele, cu găurile mai strâmte. Lucrurile se rezolvă ieftin, în spitalele de stat.

M.C.:Bună ziua!
B.A.L.:Bună ziua !
M.C.:M.C. mă numesc, am numărul de telefon de pe site-ul dumneavoastră.
B.A.L.:Da…
M.C.:M-ar interesa o operaţie de vaginoplastie. Cum ar trebui să…
B.A.L.:Da…
M.C.:…procedez…?
B.A.L.:Păi, în primul rând, trebuie să ne vedem…să vă fac o consultaţie…să văd care este starea locală… În al doilea rând, dacă starea locală are indicaţie de vaginoplastie, da, atunci programăm operaţia… Vaginoplastia se face într-un singur scop…. De îngustare a intrării vaginale pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale… Deci, dacă este vorba de o lărgire mare, după o naştere…când se pierd picături de urină la tuse sau la efort, atunci trebuie un ginecolog, pentru că operaţia devine…deja…mai amplă. Dacă este vorba doar de îngustare în scopul îmbunătăţirii vieţii sexuale atunci se face vaginoplatite…[…]

3. Reprezentanţii partidelor sunt convocaţi la ambasada SUA din Bucureşti. Problema e veche, discuţiile de poartă la ambasadă pentru că altfel nici nu ştii când vreun interlocutor e ascultat de DNA şi apar discuţiile de la un viitor proces în ziar. Şi ar putea fi stânjenitor, ca să folosim un termen din diplomaţie. Să ne amintim că, pe sistemul ăsta, Ponta s-a mutat în buncăr.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.