stiri pe scurt – 3 iunie 2013

Luni, 3 Iunie 2013 | 0 Comentarii

1. Privatizarea Poştei nu interesează pe nimeni. Ministrul Dan Nica spune că jaful a fost organizat minuţios şi în cele mai mici detalii. Se pare că inclusiv juriştii de la Poşta Română erau mână în mână cu jefuitorii. Parcă de asta ar trebui să se ocupe DNA …

2. Cine fură în sistemul medical?

Intrebat daca fura firmele de medicamente, furnizorii sau managerii de spitale, Dan Nica a raspuns: “Toti. Din ce am vazut eu, da. V-am dat cateva cifre”.

“Pai, sa va dau un exemplu. Un medic care a prescris 100 de retete pe zi, media in ultimele trei luni. Altul care a prescris 38.000 de trimiteri pe luna. Un pacient care a beneficiat pe luna de 100.000 de euro si pe primul trimestru al acestui an de 500.000 de euro pentru medicamente prescrise compensat”, a spus Nica, precizand ca se cunosc numele medicilor, numele pacientului si de la ce farmacie a luat medicamentele compensate.

medicamente_bani

3. Contractul de Bechetel se pare că a fost reziliat. Apare o problemă când un avocat care a reprezentat Bechtel, doamna Şova, este rudă cumva cu domnul ministru Şova. Dar se pare că e în regulă dacă statul a pierdut cea mai mare sumă de bani din istorie.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.