stiri pe scurt – 25 iunie 2014

Miercuri, 25 Iunie 2014 | 0 Comentarii

1. Ministrul transporturilor, Dan Şova, a demisionat din fruntea Ministerului Transporturilor. A închis cel mai păgubos contract, cel cu Bechtel, pentru o sumă modică, respectiv 1,4 miliarde de euro. În locul lui va fi propus un om din Cluj, un ardelean aprig la minte şi lent în acţiuni, Ioan Rus. Chiar, cum a trăit Rus în perioada când nu a fost în Bucureşti?

2. Băsescu pleacă la Bruxelles, Ponta rămâne acasă. Pentru că Băsescu este nostalgic. Ponta a făcut plângere la CCR, iar termenul de judecată a fost fixat pe 9 iulie. Băsescu pleacă mâine, până pe 9 iulie ne spune şi cu ce a angajat România.

Până la urmă cine şi cui trebuie să dea mandat? Ponta avea nevoie de mandat de la preşedinte, preşedintele nu are mandat de la guvern pe ce să discute şi ce să promită acolo. E un conflict clar între legislaţia UE şi cea a ţării. Cine ar trebui să armonizeze lucrurile?

3. Anglia, Spania, Italia şi alte ţări foarte importante au plecat acasă de la Campionatul Mondial. La un moment dat erau echipe bune, unele au şi nişte cupe prin vitrină. De unde se vede că nu banii sunt totul.

italia-pleaca-acasa

4. Sever Voinescu (PDL) a privit meciul cu Italia într-un local şi a pus poze pe Facebook. A mâncat paste şi a spart un pumn de seminţe. De nervi, pentru că ţine cu Italia.

sever-voinescu-meci-1

sever-voinescu-meci-2

5. Paturile de spital din SUA sunt din lemn:

nicusor-constantinescu-pretins-pat-spital-sua

După ce DNA a emis mandat de arestare, se pare că omul nu mai este de găsit. E în SUA pentru a se trata de cancer la prostată (oficial, cel puţin, asta este boala).

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.