stiri pe scurt – 17 august 2012

Vineri, 17 August 2012 | 0 Comentarii

1. Sorin Roşca Stănescu publică nişte documente care au antetul SRI pe ele. El ne spune că documentele i le-a dat o doamnă într-un magazin.

jurnalul_sri_1 jurnalul_sri_2 jurnalul_sri_3

În document se face vorbire despre un jurnalist infiltrat în redacţia de la Jurnalul Naţional, acolo unde este şef la tarabă Victor Ciutacu.

SRI bagă un comunicat în care spune că l-a dat afară pe fostul angajat SRI, respectiv pe Costel Ionescu, fost şef al SRI Damboviţa. Mai mult, acesta a şi fost condamnat pentru sustragerea documentelor de la serviciu, dar condamnat cu suspendare. În timpul procesului a fost numit şef de filială la Partidul Conservator, partidul lui Dan Voiculescu, turnător dovedit.

Pentru impresie artistică, Felix ne anunţă că a dat afară cârtiţa din redacţia Jurnalul Naţional, pe numele ei Valentin Zaschevici.

În continuare suntem luaţi de proşti.

2. Mona Pivniceru, propusă de Victor Ponta ministru al justiţiei, se plimbă cu maşina lui Adrian Năstase. RTV a publicat filmuleţul, alţii l-au preluat.

mona_pivniceru_masina_adrian_nastase

Cu totul întâmplător, ea s-a deplasat într-un bloc în care locuiesc mai mult foşti şi actuali judecători la ICCJ. Adică instanţa care l-a băgat în puşcărie pe Adrian Năstase.

În continuare suntem luaţi de proşti.

3. DNA anchetează fraudele de la referendum. Iliescu spune: “Haite de procurori dau năvală peste oameni în case“. Mai spune că nu vrea să-şi amintească ce cuvinte spunea despre Mihai Răzvan Ungureanu la momentul numirii acestuia în funcţia de Ministru de Externe. Parcă DNA se ocupa, aşa după cum îi spune şi numele, cu corupţia. De când votul reprezintă corupţie?

În continuare suntem luaţi de proşti.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.