stiri pe scurt – 14 iulie 2014

Luni, 14 Iulie 2014 | 2 Comentarii

1. Grupul LaDorna a dat afară oameni şi a închis fabrici. Aşa încât nu mai este din Dorna, ci este din Polonia, din Cehia, din Grecia sau de prin ţară, cu toate că pe ambalaj mai scrie LaDorna. Mai scrie un timp, pentru că untul deja este President. Asta pentru că aşa-i în tenis, un om deştept cumpără pe mai nimic nişte fabrici de la stat, face nişte investiţii cu credite bancare, pentru ca mai apoi să vândă totul cu un preţ de câteva ori cheltuiala. La fel s-a întâmplat şi cu apele minerale, ale aceluiaşi afacerist – pe numele lui Jean Valvis, care au ajuns la Coca Cola. Nu investighează nimeni acest tip de afacere, în care statul primeşte ţeapă după ţeapă? DNA, se aude?

ladorna-lapte

2. Olimpicii români declară că aleg să studieze în România. Firesc, pentru că şcoala e plătită de stat. Vor emigra la finalizarea studiilor, pentru că aşa e mai ieftin. În ce ţară mai faci tu licenţă, masterat şi doctorat gratis?

3. Populaţia României este în continuă scădere, în 2013 înregistrându-se cele mai puţine naşteri de după al doilea Război Mondial încoace. Toate previziunile sunt pesimiste, în 2040 vom ajunge numai 17 milioane. Unde mai pui că numărul ţiganilor este în continuă creştere, aşa încât, ca procent, populaţia albă a ţării va fi mult mai mică peste ani.

4. Sportivii români de performanţă merg noaptea prin cluburi, iar în jurul orelor 3 spre dimineaţă sunt înjunghiaţi mortal de ţigani. Nu e primul şi nici ultimul caz, dar eu tot nu pricep ce caută sportivii de performanţă la ora 3 dimineaţa în cluburi. Nu pot merge într-o curte la unul dintre ei, să facă un grătar şi să bea ca porcii până cad pe spate? Trebuie musai să te duci la local să te înjunghie ţiganii?

5. Jaful la adresa României continuă, în Bucureşti nu mai este nici o fabrică în care să lucreze mai mult de 1.000 de oameni.

2 comentarii la “stiri pe scurt – 14 iulie 2014

  1. o nevastă oarecare a comentat:

    DNA dă din coate numai când îl trage UE de urechi. În cazul de mai sus, dacă stă cuminte primeşte bulină albă.

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.