spaga la cfr merge mai departe

Sâmbătă, 12 Aprilie 2014 | 3 Comentarii

Naşii din Regionala CFR Braşov au fost reţinuţi pentru luare de mită. Procurorii au făcut filme în flagrant. Comunicatul de presă ne spune că naşii au fost urmăriţi din februarie şi până în aprilie 2014:

Potrivit procurului Monica Munteanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, 15 controlori de tren de la regionalele CFR Braşov şi Bucureşti au fost aduşi, joi, la audieri, fiind suspectaţi de luare de mită şi abuz în serviciu în perioada februarie-aprilie 2014. Până în acest moment au fost audiate mai multe persoane şi au fost reţinute pentru 24 de ore şase dintre acestea. Audierile sunt încă în curs de desfăşurar

spaga-nas-tren-cfr

O acţiune similară a avut loc în 2012. Atunci:

169 de angajaţi de la regionalele Bucureşti, Braşov, Cluj, Iaşi şi Craiova au fost duşi la audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. Ulterior, în urma audierilor, 124 de persoane au fost propuse pentru arestare preventivă pentru luare şi dare de mită şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, însă instanţa a decis cercetarea lor în libertate.

Se mai miră cineva că pe traseele pe care circula un singur tren CFR şi care au fost declarate neprofitabile acum circulă trei trenuri private pe zi, toate trei profitabile?

3 comentarii la “spaga la cfr merge mai departe

 1. AvatarMihu a comentat:

  Traseul catre Putna a devenit istorie!nici macar catre Radauti nu mai e tren de vreo 2 ani si ceva…

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 2. AvatarIonuț Hw a comentat:

  Am circulat cu trenul pe ruta Gura Humorului – Suceava în perioada sărbătorilor de iarnă și în trenul regio Ilva Mică – Suceava nu mi s-au cerut deloc biletele de călătorie la control – n-am văzut urmă de naș în tren, plus că 80% din totalul călătorilor erau tuciurii, care umblau cu ur(l)atu. Ba mai mult, și-atunci când m-am urcat într-un IR Timșoara – Iași tot nu mi s-a cerut bilet.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Cred ca se tem sa-ti ceara biletul ca se gandesc ca nu ai si o sa fie nevoie sa ia spaga … 🙂

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.