societatea civilă

Marţi, 17 Noiembrie 2015 | 0 Comentarii

Asta a fost propunerea “societăţii civile” pentru postul de ministru al justiţiei:

Domna luptă de 25 pentru apărarea instituţiilor democratice ale României – fără să ne spună de cine le-a apărat. A fost retrasă de pe listă, şi şi-a cerut scuze pentru cât de tâmpă este:

cristina-guseth

Cristina Guseth isi cere scuze, intr-un mesaj postat pe Facebook, pentru prestatia “slaba” in fata Comisiilor juridice reunite ale celor doua camere, unde a fost audiata luni dupa ce fusese nominalizata de Dacian Ciolos la conducerea Ministerului Justitiei.

“Prestatia mea a fost slaba si imi cer scuze acelora pe care i-am dezamagit. Le multumesc acelora care m-au sustinut si acelora care m-au criticat cu buna-credinta si ii asigur ca, dincolo de acest esec personal, voi continua sa sustin din afara sistemului judiciar statul de drept, integritatea in viata publica si lupta impotriva coruptiei”, afirma aceasta.

Cristina Guseth scrie ca s-a dus “cu buna-credinta la audieri”, avand de partea sa “experienta manageriala a lucrului cu magistratii si institutiile sistemului judiciar”.

“Am fost animata de dorinta de a reprezenta intr-un mandat provizoriu, de doar un an, agenda cetateanului, a justitiabilului care nu are studii de drept, dar isi doreste procese mai scurte, integritate in randul magistratilor si combaterea coruptiei. Legile si institutiile, prevederile legale nu sunt scop in sine, ci sunt in slujba acestor obiective”, adauga ea, inainte de a-i ura succes Ralucai Pruna, “un profesionist desavarsit, in eforturile de a creste increderea cetatenilor in domnia legii in Romania”. – sursa

Trebuie să îl vedeţi pe dl. “Ciolaş”, aşa cum l-au botezat cei de la ExpressTV Galaţi:

guvernul-ciolos-ciolas

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.