smartwatch pentru mers la muncă

Joi, 12 Martie 2015 | 2 Comentarii

Că tot m-am uitat la lansarea multpreminunatului şi ultradeşteptului iWatch de la Apple, zic să văd ce mai există pe piaţă, dar mai ales cu ce sunt mai prejos ofertele celorlalţi comparativ cu ceasul a cărui baterie ţine 18 ore. Şi îmi cad ochii peste Motorola Moto 360, un ceas deştept. Eu nu ştiu cui anume se adresează ca şi target aceste ceasuri, dar mi se pare că trebuie să fii extrem de cretin ca să ai nevoie ca ceasul să te ghideze în drumul tău spre serviciu. Adică aşa:

motorola-smart-watch

Se presupune că ai un serviciu stabil, de câteva luni, într-un oraş civilizat. Nu ai învăţat în cele câteva luni să mergi la serviciu? Dacă nu, e clar că nu ai nevoie de un ceas inteligent – smartwatch, ci de un golden retriever, care să te ducă şi să te aducă de la muncă. Şi dacă în primele zile de muncă nu eşti în stare să ajungi la birou, fără ceas, ce anume te recomandă pentru postul pe care tocmai ai fost angajat? Eşti supercompetent dar ajungi mai greu la birou ca să arăţi asta. Noroc cu ceasul care te aduce dimineaţă printre colegi.

De ce ai face reclamă la un ceas care are aşa o aplicaţie? De ce ai pune pe un dispozitiv de orice fel o aplicaţie care să îţi arate drumul către muncă?

Sigur, în oraşele mari şi aglomerate poate e util să ştii pe ce traseu să mergi în cazul în care sunt blocaje în trafic, dar şi în acest caz se presupune că dacă mergi de 5 ani, zilnic, spre acelaşi loc de muncă, ai învăţat pe unde să o iei, fără să te ghideze nimeni.

2 comentarii la “smartwatch pentru mers la muncă

  1. AvatarAndrei a comentat:

    Va amintiti reclama cu unu de se trezeste dimineata legat in patul unei grasance?? E … ala are nevoie de ajutor sa ajunga la servici.

    Răspunde
    1. AvatarGicu Cazangiu a comentat:

      🙂 sa stii ca asa e! Pai nu am patit-o eu deja de 3 ori luna asta sau ce dreaq ?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.