slabeste cu cetona de zmeura

Luni, 18 Martie 2013 | 6 Comentarii

Îl cunoaşteţi pe doctorul Oz? E acel tip simpatic care are numeroase emisiuni, inclusiv pe posturi de televiziune din România. În clipul de mai jos ne prezintă un produs minune – cetona de zmeură:

El cică a făcut “cercetări”. Experimentul din clip nu are absolut nici o legătură cu modul cum acţioneză produsul. Cât de cretin să fii să crezi că dacă iei nişte pastile vei slăbi în 5 zile, fără dietă şi fără exerciţii?

În aceeaşi categorie, respectiv “ţeapă” pe faţă, puteţi citi despre caralluma şi acai.

6 comentarii la “slabeste cu cetona de zmeura

 1. Bucovinean a comentat:

  Dublarea e de la Basarabeni?

  Cat despre cetona, in Japonia s-au facut primele cercetari parca, si tot ei au obtinut pentru prima oara un extract destul de puternic care sa fie la tableta(gen intr-o tableta e extract echivalent cu vreo 2-3 kg de zmeura).
  Si teoretic ajuta la arderea grasimilor.
  Bineinteles incet/incet in lipsa unor exercitii sau schimbari in jos ale aportului de calorii si zahar.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   1. Dublarea e făcută cel mai probabil de aceiaşi cetăţeni care dublează şi anumite filme – respectiv de la o firmă din Oradea. Nu văd o legătură între faptul că sunt pocăiţi şi limba stâlcită pe care o vorbesc, dar se pare că e singura …
   2. Fiind o chestiune care acţionează la nivel hormonal, lucrurile sunt cu mult mai complicate decât par la prima vedere şi cu efecte imprevizibile pe termne lung asupra sănătăţii.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Sorin a comentat:

  Eu nu inteleg cum majoritatea femeilor se uita la acest personaj, de parca le-ar da vreo reteta magica de slabit peste noapte. Inclusiv maicamea si prietena pot spune ca il apreciaza. Eu personal nu dau 2 lei pe unii care se cred deschizatori de noi orizonturi…

  Iti place comentariul? Thumb up 2 Thumb down 0

  Răspunde
 3. Bogdan a comentat:

  Din aceeasi categorie as putea aminti medicamentele miraculoase de la NuSkin. Am ajuns pacalit la o conferinta. Iei cica au gasit rereta tineretii cu ajutor unor pastile ce actioneaza la nivel de gene. Aratau cu mandrie un documentar dat pe Discovery, de parca ar fi greu sa se faca un documentar la comanda pe bani.

  Iti place comentariul? Thumb up 2 Thumb down 0

  Răspunde
 4. cristina a comentat:

  imi place tipa de langa el….tare este grasa ….oare este produsul finit de la pastile??? a..acum am inteles ..ea e experta:))…..numai prostii…e ca si cum as crede in Fat-Frumos calare…pe bat…
  Accentul traducatorului este, insa, impecabil….:))

  Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.